20 Ağustos 2016 Cumartesi reyting sonuçları

Günün reyting sonuçları! Rüzgarın Kalbi mi Tatlı İntikam mı daha çok izlendi?

Volkan Küçükel
21 Ağustos 2016 - 21:33
Reyting

Fox TV'nin yeni dizisi Rüzgarın Kalbi mi, Tatlı İntikam mı, Çarkıfelek mi, haber bültenleri mi, İlker Ayrık'la Var mısınız Yok musunuz mu?

Ekranlarda Cumartesi gününün galibi hangi yapım oldu?

Diziler.com ekibi olarak dünün görünümünü sizler için derledik.

RÜZGARIN KALBİ'NDEN RÜZGAR GİBİ BAŞLANGIÇ!

Filmevi Yapım şirketi tarafından yapımcılığını Erol Demir'in üstlendiği, yönetmen koltuğunda ise Filiz Gülmez Pakman'ın oturduğu Fox TV'nin ilk bölümüyle ekrana gelen Rüzgarın Kalbi dizisi tüm kişilerde zirvede yer alırken, Kanal D'nin Tatlı İntikam'ı bu dizinin takipçisi oldu.

Atv Ana Haber, Show Ana Haber, Çarkıfelek, İlker Ayrık'la Var mısınız Yok musunuz ve yabancı sinema Thor sonraki sıraları paylaşan yapımlar oldular.

AB KATEGORİSİNDE TATLI İNTİKAM!

AB kategorisinde zirvede sıralama değişikliği var! Tatlı İntikam bu kategoride, Rüzgarın Kalbi'ni az farkla olsa da geride bırakmayı başardı.

Show Ana Haber, Çarkıfelek, yabancı sinema Thor ve Show TV'nin şaka-eğlence programı O Bana Çok Benzer sonraki sıraları paylaştılar.

Günün detaylı reyting analizi ve ilk 100 sıralaması için tıklayınız: https://www.diziler.com/reyting

'Rüzgarın Kalbi' 2. bölüm fragmanı:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin