resim yok
04 Haziran 2011 - 00:00

 

Oyuncu Ece Uslu “Kızım Nerede ?” dizisinden alacağı 200 bin TL için icra takibi başlattı. Uzun süredir para alamayan diğer oyuncuların da Ece Uslu’yu izleyeceği öğrenildi...

 

 

Ünlü oyuncu Ece Uslu başrolünü Burak Hakkı ve Hüseyin Avni Danyal’la paylaştığı “Kızım Nerede ?” dizisinden alacağı 200 bin TL için icra yoluna gitti.
 

Uslu avukatı Ersan Taştekin aracılığıyla önce dizinin yapım şirketi Medyavizyon’a ihtarname göndererek sözleşmesini fesh etti. Ardından da İstanbul 13. İcra Müdürlüğü’nden 11 bölümlük alacağı 200 bin TL için icra takibi yaptırdı.

Ekip zor durumda
Bölüm başına 15 bin TL alan, bu ücret KDV tutarıyla beraber ücreti 18 bin TL’yi bulan Uslu, bir süredir tüm dizi ekibiyle beraber parasını alamadığı için kazan kaldırmış ve yapım şirketini “Böyle devam ederse yasal haklarımı kullanacağım” diyerek uyarmıştı. Yapım şirketi kendilerinin de dizinin yayın kanalı atv’den paralarını alamadıkları için maddi olarak zor durumda olduklarını oyunculara iletti. 

 

Bu süre içinde ödemelerin yapılmaması üzerine Uslu, avukatı Ersan Taştekin’i devreye soktu. Dizinin diğer oyuncularının da alacakları için icra yoluna gidecekleri öğrenildi.

 

Ece Uslu daha önce de başrolünü oynadığı “Elveda Derken” dizisinden parasını alamamış ve dizinin 2008 yılında vefat eden yapımcısı Osman Yağmurdereli’ye 250 bin TL’lik dava açmıştı. Uslu’nun Yağmurdereli’ye açtığı davanın 3 yıldır sürdüğü, hâlâ alacaklarını tahsil edemediği öğrenildi.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin