2014 yılının en çok konuşulan olayları!

Yaşanan acı ve tatlı olaylarıyla 2014 yılını da geride bırakmak üzereyiz.

resim yok
27 Aralık 2014 - 01:39
Magazin

2014 yılının en çok konuşulan olayları!

Yaşanan acı ve tatlı olaylarıyla 2014 yılını da geride bırakmak üzereyiz. Her yıl olduğu gibi 2014'te de sanat dünyasında çok konuşulan yıla damgasını vuran birçok hadise gerçekleşti.

 

İŞTE YILIN 'EN'LERİ

Bu yıl sanat dünyasında Gülben Ergen, Serdar Ortaç, Engin Altan Düzyatan gibi birçok ünlü isim nikah masasına oturdu. Ancak bunların arasında en çok konuşulanı ve ses getireni Beren Saat ile Kenan Doğulu'nun 29 Temmuz'da Los Angeles Malibu sahilinde gerçekleşen düğünleri oldu.

 

YILIN FENOMENİ: NUR YERLİTAŞ

'Bu Tarz Benim' programının jüri üyesi modacı Nur Yerlitaş, yaptığı yorumlar ve mimikleriyle aylarca gündemden düşmedi. Hatta sosyal medyada bir anda Yerlitaş, mimikleriyle hazırlanmış caps'ler dolaşmaya başladı.

 

YILIN ÜZÜCÜ OLAYI: KENAN IŞIK'IN TALİHSİZLİĞİ

Hiç şüphesiz yılın en üzücü olaylarından biri ünlü tiyatrocu Kenan Işık'ın 21 Mart'ta spor yaptığı otelin saunasında düşüp beyin kanaması geçirmesiydi. Amerikan Hastanesi'nde ameliyat edilen Işık, daha sonra  Almanya'da bir kliniğe nakledildi. Işık’ın tedavisi İstanbul’daki evinde sürüyor.

 

YILIN ŞOKU: YAĞMUR ATACAN SİLAHLI SALDIRIYA UĞRADI

07 Nisan'da silahlı saldırıya uğrayan Yağmur Atacan ölümden döndü. Pınar Altuğ, eşi Atacan'ın uğradığı silahlı saldırı sonrası ''Zanlı birkaç kez tetiğe basmış, silah tutukluk yapmış. Ateş alsaydı, kocam ölecekti. İtiraf edeyim ki, ciddi travma yaşadık. Psikolojik destek aldık.''[reklam]

YILIN SEVİNCİ: ALTIN PALMİYE 'KIŞ UYKUSU'NUN OLDU

Si­ne­ma sek­tö­rü­nün ne­fes­le­ri­ni tu­tup me­rak­la bek­le­di­ği Al­tın Pal­mi­ye ödü­lü, ün­lü yö­net­men Nuri Bilge Ceylan'ın 'Kış Uy­ku­su­' fil­mi­ne ve­ril­di. Ödül, 24 Ma­yıs gü­nü tüm ül­ke­yi se­vin­ce boğ­du.

 

YILIN AYRILIĞI: ATA DEMİRER-ÖZGE BORAK BOŞANDI

İki yıl önce görkemli bir düğünle evlenen Ata Demirer ile Özge Borak çiftinin ayrılık haberi herkesi şok etti. Çift şiddetli geçimsizlik sebebiyle 13 Kasım’da boşandı.

 

YILIN KAYBI: ÇOLPAN İLHAN VEFA ETTİ

Sadri Alışık'ın eşi usta oyuncu Çolpan İlhan, 25 Temmuz'da geçirdiği kalp krizi sonucu vefat etti. Ünlü isimlerin katıldığı cenaze namazı sırasında bir kişinin "Hakkımı helal etmiyorum" demesi günlerce konuşuldu.

 

YILIN OLAYI: DENİZ SEKİ'NİN DURUMU

'Uyuşturucu ticareti yapmak' suçundan cezası onanan Deniz Seki, 6 ay kayıplara karıştı. Şarkıcı, 16 Ekim'de yakalanıp, tutuklandı.

 

 

ATA DEMİRER EVLİLİĞİN ANILARINI BAKIN NEREYE GÖNDERDİ?

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin