2014'te evlenen ve evlilik için gün sayan ünlüler!

İşte evlenen ve evlilik için gün sayan ünlüler!

resim yok
10 Temmuz 2014 - 14:53
Magazin

İşte evlenen ve evlilik için gün sayan ünlüler!

2014 yılı sanat dünyasına mutluluk getirdi dersek abartmamış oluruz herhalde. Adeta yoğun bir evlilik trafiği yaşanıyor.


İşte evlenen ve evlilik için gün sayan ünlüler...

Yaz aylarının gelmesiyle birlikte birçok ünlü ya nikah masasına oturdu ya da evlilik için gün sayıyor. İşte bu yaz mutluluğu yakalayanlar…

 

MAHKEME KARARIYLA EVLENDİ

Pelin Karahan da bu yaz mutluluğu yakalayan ünlü isimlerden oldu. Geçtiğimiz Kasım ayında ilk eşinden boşanan Karahan, Bedri Güntay ile evlenebilmek için beklemesi gereken 300 günlük 'iddet müddeti'ni mahkemeye kararıyla kaldırttı.

 

BEREN SAAT KENAN DOĞULU

DÜĞÜN LOS ANGELES'TA

İki yıldır beraber olan Kenan Doğulu ve Beren Saat, evlilik yolunda hızla ilerliyor. Küçüklüğünden beri Kenan Doğulu hayranı olduğunu söyleyen Beren Saat, hayalindeki beyaz atlı prense kavuşmak için gün sayıyor. 27 Temmuz'da Los Angeles'ta yapılacak düğün için Saat ve Doğulu aileleriyle birlikte önceki gün Amerika'ya gitti. Çift ABD dönüşünde Büyükada'da 500 kişilik bir kutlama yapacak.

 

GÜLBEN ERGEN

MUTLULUĞU YAKALADI

Gülben Ergen üç çocuğunun babası Mustafa Erdoğan'dan boşandıktan sonra gönül kapısını kimselere açmamıştı. Yaklaşık üç ay önce Ergen'in televizyoncu Erhan Çelik'le ilişkisi gündeme bomba gibi düştü. Mutluluğu Çelik'le yeniden yakalayan Gülben Ergen'in Ağustos ayında nikah masasına oturacağı konuşuluyor.[reklam]

BİRCE AKALAY SARP LEVENDOĞLU

GÜN ALDILAR

 

Bir­ce Aka­lay ile Sarp Le­ven­doğ­lu ge­ti­ği­miz ay ni­şan­lan­dı. Çift geç­ti­ği­miz haf­ta Beşiktaş Ev­len­dir­me Da­ire­si­'nden 01 Ağus­to­s için nikah günü aldı.

 

NEHİR ERDOĞAN

EVLİLİK HEYECANI SARDI

Sil­si­le ad­lı fil­min se­tin­de ta­nı­şan Ne­hir Er­do­ğan ile Ah­met Se­si­gü­zel mut­lu­luk­la­rı­nı 01 Ey­lü­l'de ev­le­ne­rek taç­lan­dır­ma­ya ka­rar ver­di. Çift şu ara­lar ge­ce gün­düz dü­ğün ha­zır­lık­la­rıy­la il­gi­le­ni­yor.

 

SERDAR ORTAÇ-CHLOE

MS HASTALIĞI DÜĞÜNÜ GÖLGELEDİ

Kimsenin nikah masasına oturacağına inanmadığı  Serdar Ortaç, İrlandalı model Chloe Loughan ile iki yıl süren birliktelikten sonra evlendi. Çiftin mutlukları Ortaç'ın MS hastalığı teşhisiyle gölgelendi.

 

 

YUVALARI YIKILIYOR DERKEN 2. ÇOCUK YOLDA! İŞTE DETAYLAR!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin