21 Haziran 2016 Salı reyting sonuçları

Hangi dizi ve yapımlar zirvede?

Volkan Küçükel
22 Haziran 2016 - 11:37
Reyting

Hayat Şarkısı mı, Kış Güneşi mi, Euro 2016 karşılaşmaları mı?

Ekranlarda Salı gününün galibi hangi yapım oldu?

Diziler.com ekibi olarak dünün görünümünü sizler için derledik.

'HAYAT ŞARKISI' DİZİLERİN LİDERİ

Dün akşam Türk milletini sonucuyla sevince boğan Çek Cumhuriyeti-Türkiye Euro 2016 karşılaşmasının canlı yayını günün en çok izlenen programı olurken Prof. Dr. Nihat Hatipoğlu ile İftar bu programı takip eden yapım oldu.

Kanal D'nin sevilen dizisi Hayat Şarkısı genel sıralamada 3. sırada yer alırken dizi kategorisinin ise zirvesinde yer aldı.

Yayın saatinin iyice geç saate çekilmesi sonrasında izlenme oranları daha da düşen Kış Güneşi dün akşam ekranlara final bölümüyle geldi. Dizi, 51. sırada yer alarak ekran macerasını sonlandırdı.

AB'DE BENZER TABLO

AB kategorisinde ilk iki sırayı Çek Cumhuriyeti-Türkiye Euro 2016 karşılaşmasının canlı yayını ve Zafer Kiraz ile Ana Haber programları oluşturdu.

Hayat Şarkısı bu kategoride de 3. sırada yer alırken, Kış Güneşi ancak 59. sırada kendine yer bularak ekranlara veda etti.

Günün detaylı reyting analizi ve ilk 100 sıralaması için tıklayınız: https://www.diziler.com/reyting

Hayat Şarkısı 21. Bölüm Fragmanı (Sezon Finali)

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin