23 Mayıs 2023 Salı Reyting Sonuçları!

23 Mayıs 2023 Salı gününün en çok izlenenleri belli oldu! Show TV'de Aile, TV8'de Survivor, Fox'ta Tetikçinin Oğlu, TRT'de Yürek Çıkmazı, Atv’de Ben Bu Cihana Sığmazam ve Kanal D’de Üç Kız Kardeş arasındaki rekabeti kim kazandı?

Volkan Usta
24 Mayıs 2023 - 10:25
Reyting

23 Mayıs 2023 Salı gününün reyting sonuçları açıklandı.

Total'de birinci sırada, Atv'de yayınlanan "Ben Bu Cihana Sığmazam" adlı yapım, ikinci sırada ise Kanal D'nin "Üç Kız Kardeş" programı yer alırken, üçüncü sırada "Atv Ana Haber" bulunuyor.

AB'de ise reyting sonuçlarında birinci sırada Show TV'nin "Aile" adlı programı yer aldı. İkinci sırada ise "Selçuk Tepeli İle Fox Ana Haber" yer alırken, üçüncü sırada ise yine "Ben Bu Cihana Sığmazam" adlı yapım bulunuyor. 

20+ABC1 grubunda ise ilk sırada "Aile", ikinci sırada "Selçuk Tepeli İle Fox Ana Haber", üçüncü sırada "Ben Bu Cihana Sığmazam" yer aldı. 

 

23-05/24/screenshot-1-osl9.jpg

 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin