23 Şubat 2019 Cumartesi reyting sonuçları! Erkenci Kuş güne damgasını vurdu!

23 Şubat 2019 Cumartesi günü reytingleri belli oldu. İkizler Memo - Can'ın yeni bölümünün ekranlara gelmediği gün Erkenci Kuş ve Kalk Gidelim reytingleri nasıl çıktı? İşte reytingler ve günün değerlendirmesi...

Volkan Küçükel
24 Şubat 2019 - 10:42
Reyting

23 Şubat 2019 Cumartesi reyting sonuçları belli oldu! Günün reyting tablosu nasıl şekillendi?

İkizler Memo - Can'ın yeni bölümünün ekranlara gelmediği gün Erkenci Kuş ve Kalk Gidelim arasındaki reyting savaşında hangi yapım öne çıktı?

Ayrıntılı inceleme ve sıralı liste haberimizde!

İŞTE TOTAL VE AB'DE GÜNÜN REYTİNGLERİ

23 Şubat 2019 reyting sonuçları (Total)

19-02/24/23-subat-2019-cumartesi-total-reytingler.jpg

23 Şubat 2019 reyting sonuçları (AB)

19-02/24/23-subat-2019-cumartesi-ab-reytingler.jpg

ERKENCİ KUŞ GÜNÜN EN ÇOK İZLENEN DİZİSİ!

Star TV'nin sevilen dizisi Erkenci Kuş dün akşam ekranlara gelen 31. bölümüyle tüm kişiler kategorisinde geçtiğimiz haftaya kıyasla izlenme oranlarını yükselterek Gülbin Tosun ile Fox Ana Haber Hafta Sonu ve Survivor Türkiye Yunanistan'ı geride bırakıp zirveye çıkan yapım oldu.

Twitter'da bölüm etiketi olarak #Hoşçakal'ın kullanıldığı dizi, AB'de de aynı çıkışı gösterdi ve geçtiğimiz hafta elde ettiği 5.liğin ardından bu hafta 2.liğe kadar yükselip zirveyi zorladı.

19-02/24/erkenci-kus-31-bolumden-kare.jpg

KALK GİDELİM'İN EKRAN PERFORMANSI NASILDI?

Ekranların katkı maddesi içermeyen en doğal dizisi sloganıyla yayın hayatını sürdüren TRT komedisi Kalk Gidelim dün akşam 59. bölümüyle karşımızdaydı.

Geçtiğimiz haftaya kıyasla izlenme oranları birax düşüş gösteren dizi, Twitter'da #KüsKalamayız etiketinin kullanıldığı yeni bölümüyle AB kategorisinde 5. sırada yer alırken; totalde ise 7. sırada yer aldı.

19-02/24/kalk-gidelim-59-bolum-fotografi.jpg

İKİZLER MEMO - CAN YENİ BÖLÜM YAYINLANMADI!

Kanal D'de dün akşam kuşağında yayınlanan Cumhurbaşkanı ile Özel programı nedeniyle İkizler - Memo Can dizisinin yeni bölümü ekranlara gelmedi.

"Erkenci Kuş" 32. Bölüm Ön İzleme:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin