24 Ekim 2016 Pazartesi reyting sonuçları

İçerde mi, Kırgın Çiçekler mi, Paramparça mı, Hangimiz Sevmedik mi, final bölümüyle Rüzgarın Kalbi mi, Babam ve Ailesi mi? Ekranlarda Pazartesi gününün galibi hangi yapım oldu?

Volkan Küçükel
25 Ekim 2016 - 11:14
Reyting

İçerde mi, Kırgın Çiçekler mi, Paramparça mı, Hangimiz Sevmedik mi, final bölümüyle Rüzgarın Kalbi mi, Babam ve Ailesi mi?

Ekranlarda Pazartesi gününün galibi hangi yapım oldu?

Diziler.com ekibi olarak dünün görünümünü sizler için derledik.

TÜM KİŞİLERDE 'İÇERDE' ALIŞTIĞI YERDE!

Show TV'nin ilgiyle takip edilen dizisi İçerde geçen hafta olduğu gibi bu hafta da listenin zirvesinde yer alıyor! Kırgın Çiçekler ikinci sıradaki yerini korurken, Star TV'nin Paramparça'sı 9. ve Kanal D'nin Babam ve Ailesi 12. sırada yer alıyor.

Yeni gününde geçtiğimiz hafta 23. sırada kendine yer bulabilen Rüzgarın Kalbi için final kararı alınmıştı. Dizi, final bölümüyle 27. sırada yer alarak ekran macerasını sonlandırdı. TRT 1'in Hangimiz Sevmedik'i ise düşüşünü sürdürerek 40. sırada günü tamamladı.

AB'DE 'İÇERDE' YİNE RAKİPSİZ!

İçerde, AB kategorisinde yükselen izlenme oranlarıyla geçen hafta olduğu gibi bu hafta da rakipsiz! Babam ve Ailesi 5. ve Kırgın Çiçekler 6. sırada yer aldı.

Paramparça bu hafta 10. sırada. Hangimiz Sevmedik daha iyi sonuçlar elde ettiği AB kategorisinde de düşüş göstererek 23. sırada yer alırken, Rüzgarın Kalbi final bölümüyle 26. sırada günü tamamladı.

Günün detaylı reyting analizi ve ilk 100 sıralaması için tıklayınız: https://www.diziler.com/reyting

'Kırgın Çiçekler' 57. bölüm fragmanı:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin