24 Haziran 2017 Cumartesi reyting sonuçları

Prof. Dr. Nihat Hatipoğlu ile İftar mı, Türk sineması Recep İvedik mi, yabancı sinema Şaşkın Hırsızlar mı yoksa Buz Devri 2 Erime Başlıyor mu? Ekranlarda Cumartesi gününün galibi hangi program oldu?

Volkan Küçükel
25 Haziran 2017 - 15:00
Reyting

Prof. Dr. Nihat Hatipoğlu ile İftar mı, Türk sineması Recep İvedik mi, yabancı sinema Şaşkın Hırsızlar mı yoksa Buz Devri 2 Erime Başlıyor mu?

Ekranlarda Cumartesi gününün galibi hangi program oldu?

Diziler.com ekibi olarak dünün görünümünü sizler için derledik.

TÜM KİŞİLERDE SIRALAMA NASIL?

Tüm kişiler kategorisinde Prof. Dr. Nihat Hatipoğlu ile İftar günün en çok izleneni olurken; yabancı sinema Buz Devri 2 Erime Başlıyor ikinci sırada yer aldı.

Prof. Dr.Nihat Hatiooğu ile Sahur, Türk sineması Recep İvedik, yabancı sinema Şaşkın Hırsızlar ve Çarkıfelek Bayram Özel sonraki sıraları paylaşan yapımlar.

17-06/26/nihat-hatipoglu.jpg

AB KATEGORİSİNDE SIRALAMA

Yabancı sinema Şaşkın Hırsızlar, AB kategosinini en çok izleneni olurken; Buz Devri 2 Erime Başlıyor, Prof. Dr. Nihat Hatipoğlu ile İftar ve Prof. Dr. Nihat Hatipoğlu ile Sahur sonraki sıraları paylaştılar.

Günün detaylı reyting analizi ve ilk 100 sıralaması için tıklayınız: https://www.diziler.com/reyting

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin