25 Mayıs 2014 Pazar reyting sonuçları!

Hangi diziler zirvede? İşte reytingler...

resim yok
26 Mayıs 2014 - 12:05
Reyting

Hangi yapım ve diziler zirvede?

Güneşi Beklerken mi, Küçük Gelin mi, O Hayat Benim mi, Galip Derviş mi, Bir Yusuf Masalı mı, Hatasız Kul Olmaz mı, Survivor mı?


Dünün en çok izlenen yapımları belli oldu.

İşte reytingler...

Ekranlarda Pazar gününün galibi kim oldu? Diziler.com ekibi olarak dünün görünümünü sizler için derledik.

İşte ekranların reyting karnesi...

 

TÜM KİŞİLERDE EN ÇOK İZLENEN DİZİ HANGİSİ?

STV'nin çok izlenen dizilerinden Küçük Gelin bu hafta da tüm kişilerde en çok izlenen dizi olurken, Star TV'nin iddialı yarışma programı Survivor'ın ardından genel klasmanda ise ikinci oldu.

Fox'un yeni sezon dizilerinden O Hayat Benim istikrarlı grafiğini sürdürdü ve bu yapımların takipçisi oldu. Kanal D'nin sevilen gençlik dizisi Güneşi Beklerken dizi sıralamasında sonraki sırada yer alıyor.

Monk'un Türkiye uyarlaması Galip Derviş bu haftayı 11. sırada tamamladı. atv'nin yeni dizisi Hatasız Kul Olmaz ise bu hafta gerileme göstererek günü 29. sırada tamamladı.

 

AB'DE DİZİLERİN LİDERİ!

AB kategorisinde Survivor, O Hayat Benim, Galip Derviş ve Güneşi Beklerken zirvede sıralanan yapımlar.

Ankara'nın Dikmen'i (tekrar), Alemin Kıralı (tekrar), Arka Sokaklar (tekrar) zirvedeki yapımların takipçisi oldular. Küçük Gelin bu kategoride 27. sırada yer aldı.

 

İŞTE GÜNÜN AYRINTILI KARNESİ

[reklam]

 

KANAL D'DEN YENİ DİZİ: 'BENİM ADIM GÜLTEPE'. DETAYLAR BURADA!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin