26 Haziran 2014 Perşembe reyting sonuçları!

Hangi diziler zirvede? İşte reytingler...

resim yok
27 Haziran 2014 - 11:10
Reyting

Hangi diziler ve programlar zirvede?

Kardeş Payı mı, Çocuklar Duymasın mı, Güldür Güldür Show mu, Çarkıfelek mi, Kim Milyoner Olmak İster mi, Dünya Kupası karşılaşmaları mı?


İşte günün reytingleri..

Ekranlarda Perşembe gününün galibi kim oldu? Diziler.com ekibi olarak dünün görünümünü sizler için derledik.

İşte ekranların reyting karnesi...

 

TÜM KİŞİLERDE ZİRVE MÜCADELESİ

Dün akşam tüm kişiler kategorisinde en çok izlenen dizi Ahmet Kural ve Murat Cemcir'li Kardeş Payı oldu. Ekranların sevilen komedi dizisi genel klasmanda ise Güldür Güldür Show'un hemen ardından ikinci sırada yer aldı.

Çarkıgelek, Cezayir-Rusya FIFA 2014 Dünya Kupası karşılaşması ve ABD- Almanya FIFA 2014 karşılaşması daha sonraki sıraları paylaştılar.

Çocuklar Duymasın, Umutsuz Ev Kadınları (tekrar), Arka Sokaklar (tekrar), Şefkat Tepe (tekrar) ve Ulan İstanbul (tekrar) ise sıralanan diziler.

 

AB'DE HANGİ YAPIM ÖNDE?

AB kategorisinde sıralamada değişikliklervar. Zirvede sırasıyla yer alan yapımlar şöyle: Cezayir-Rusya FIFA 2014 Dünya Kupası karşılaşması, Güldür Güldür Show, Kardeş Payı, ABD- Almanya FIFA 2014 karşılaşması ve Kim Milyoner Olmak İster.

Kardeş Payı'nın ardından sıralan diziler ise şöyle: Çocuklar Duymasın, Umutsuz Ev Kadınları (tekrar) ve Ulan İstanbul (tekrar).

 

GÜNÜN SIRALAMA TABLOSU

[reklam]

 

BİR ÖNCEKİ PERŞEMBE GÜNÜ REYTİNGLERİNİ HATIRLAMAK İÇİN TIKLAYIN!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin