26 Kasım 2014 Çarşamba reyting sonuçları!

Hangi yapım ve diziler zirvede?

resim yok
27 Kasım 2014 - 13:00
Reyting

Hangi yapım ve diziler zirvede?

Güzel Köylü mü, Kara Para Aşk mı, Yılanların Öcü mü, Günahkar mı, Hom Ofis mi, Hayat Yolunda mı, Zengin Kız Fakir Oğlan mı, Yetim Gönüller mi, Beni Affet mi, Unutma Beni mi, Deniz Yıldızı mı, İki Dünya Arasında mı?


Dünün en çok izlenen yapımları belli oldu.

İşte reytingler...

Ekranlarda Çarşamba gününün galibi kim oldu? Diziler.com ekibi olarak dünün görünümünü sizler için derledik.

İşte ekranların reyting karnesi...

 

TÜM KİŞİLERDE ZİRVE YİNE AYNI!

Tüm kişiler dizi kategorisinde günü önde kapatan yapım bir kez daha Güzel Köylü oldu. Dizi genel klasmanda da zirvede!

Bu yapımların takipçileri ise şöyle sıralandı: Yılanların Öcü, Beni Affet, Fatih Portakal ile Fox Ana Haber, İki Dünya Arasında, Bu Tarz Benim, Star Ana Haber, Ece Üner ile Show Haber, Zengin Kız Fakir Oğlan ve Kara Para Aşk.

Hayat Yolunda 17., Günahkar 30., Yetim Gönüller 40. ve ilk bölümüyle ekranlara gelen komedi dizisi Hom Ofis ise 67. sırada yer aldı.

 

AB'DE SIRALAMA DEĞİŞİKLİKLER VAR!

Bu hafta AB kategorisinde dengelerin bir kez daha değiştiğini görüyoruz. Kara Para Aşk, Güzel Köylü'nün az farkla önünde ilk sırada yer alırken; Hayat Yolunda ve Zengin Kız Fakir Oğlan zirveye yakın diğer diziler oldular.

Diğer sıraları paylaşan diziler ise şöyle: Yılanların Öcü, Beni Affet, Deniz Yıldızı ve Günahkar. Hom Ofis bu kategoride 30. sırada yer aldı.

 

GÜNÜN SIRALAMA TABLOSU

[reklam]

 

BİR ÖNCEKİ ÇARŞAMBA GÜNÜ REYTİNGLERİNİ HATIRLAMAK İÇİN TIKLAYIN!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin