27 Ocak 2017 Cuma reyting sonuçları

Aşk ve Mavi mi, Arka Sokaklar mı, Muhteşem Yüzyıl Kösem mi, yeni dizi Yıldızlar Şahidim mi, Sevda Kuşun Kanadında mı? Ekranlarda Cuma günü en çok neler izlendi?

Volkan Küçükel
28 Ocak 2017 - 11:23
Reyting

Aşk ve Mavi mi, Arka Sokaklar mı, Muhteşem Yüzyıl Kösem mi, yeni dizi Yıldızlar Şahidim mi, Sevda Kuşun Kanadında mı?

Ekranlarda Cuma günü en çok neler izlendi?

Diziler.com ekibi olarak dünün görünümünü sizler için derledik.

'ARKA SOKAKLAR' ZİRVEYİ BIRAKMAYA NİYETLİ DEĞİL!

Kanal D'nin uzun soluklu dizisi Arka Sokaklar tüm kişilerde haftalardır süren liderliğini bu haftaya da taşıdı! Aşk ve Mavi istikrarlı ekran grafiğini sürdürüp ikinci sırada yer alırken Arka Sokaklar'ı yakın takibini sürdürdü.

Başrollerini Canan Ergüder, Berk Cankat, Özge Gürel ve Mesut Akusta'nın paylaştığı Star TV'nin yeni dizisi Yıldızlar Şahidim ilk bölümüyle 18. sıradan listeye giriş yaptı.

Haftalar geçtikçe listede gerilemeye devam eden Muhteşem Yüzyıl Kösem 53. ve düşük izlenme oranları ile yayın hayatını sürdüren Sevda Kuşun Kanadında ise 68. sırada günü tamamladılar.

AB'DE DİZİLERİN ZİRVESİNDE YİNE 'ARKA SOKAKLAR' VAR!

Survivor, Güldür Güldür Show ve Fatih Portakal ile Fox Ana Haber'in ilk üç sırada yer aldığı AB kategorisinde Arka Sokaklar 4. sırada yer alırken bu kategorinin en çok izlenen dizisi oldu.

Star TV'nin yeni dizisi Yıldızlar Şahidim, AB kategorisinde daha iyi bir başlangıç yapıp 10. sırada yer alırken; Aşk ve Mavi 13., Muhteşem Yüzyıl Kösem 17. ve Sevda Kuşun Kanadında 44. sırada günü tamamladı.

Günün detaylı reyting analizi ve ilk 100 sıralaması için tıklayınız: https://www.diziler.com/reyting

'Arka Sokaklar' 427. bölüm fragmanı:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin