27 yıllık evliliklerini el ele bitirdiler!

27 yıllık evliliklerini bugün tek celsede bitiren ünlü çift Arzum Onan ve Mehmet Aslantuğ ikilisi duruşmaya el ele katıldı! Arzum Onan kimdir? Mehmet Aslantuğ kimdir? Mehmet Aslantuğ ve Arzum Onan neden boşandı? Mehmet Aslantuğ, Arzum Onan'a nafaka ödeyecek mi?

Pınar Alçiçek
29 Mayıs 2023 - 14:49
Magazin

61 yaşındaki oyuncu Mehmet Aslantuğ ve 49 yaşındaki Arzum Onan çifti, 27 yıllık evliliklerini tek celsede bitirdi... Peki Mehmet Aslantuğ ve Arzum Onan neden boşandı? Mehmet Aslantuğ nafaka ödeyecek mi? İşte detaylar...

İLGİLİ İÇERİK

23-05/29/2023-05-29-58.png

Aralarında bir sorun olmadığını, dostça ayrıldıklarını sık sık dile getiren ünlü ikili, bugün Beykoz Adliyesi'nde görülen davaya el ele girip, el ele çıktı. 

İLGİLİ İÇERİK

"BÖYLE KONUŞULUR MU YA?"

Adliyeye girerken basın mensuplarına yakalanan çift, boşanma ve psikolojik baskı iddiasının sorularına cevap vermezken Onan: "Arkadaşlar çok hassas bir konu. Böyle konuşulur mu ya?", Aslantuğ ise "Aşkolsun!" demekle yetindi.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin