28 Aralık 2018 Cuma reyting sonuçları! AB kategorisinde büyük kapışma!

28 Aralık 2018 Cuma günü reytingleri belli oldu. Günün reyting tablosu nasıl şekillendi? İşte reytingler ve günün değerlendirmesi...

Volkan Küçükel
29 Aralık 2018 - 11:48
Reyting

28 Aralık 2018 Cuma reyting sonuçları belli oldu! Günün en çok izlenen dizisi hangisi oldu?

Kanal D'nin total izleyici kategorisinde zirveden düşmeyen dizisi Arka Sokaklar, Star TV'nin AB'de iddialı dizisi İstanbullu Gelin, Show TV'nin üst sıralardan düşmeyen Gülperi, TV8'in istikrarlı izlenme oranları elde eden dizisi Kızım, TRT'nin dönem dizisi Payitaht Abdülhamid ve atv'nin erken final yapan dizisi Şahin Tepesi arasındaki reyting savaşından hangisi galip çıktı?

Ayrıntılı inceleme ve sıralı liste haberimizin devamında...

İŞTE GÜNÜN REYTİNGLERİ

28 Aralık 2018 reyting sonuçları (Total)

18-12/29/28-aralik-2018-total-reytingler.jpg

28 Aralık 2018 reyting sonuçları (AB)

18-12/29/28-aralik-2018-ab-reytingler.jpg

ARKA SOKAKLAR TOTALDE YİNE ZİRVEDE!

Kanal D'nin uzun soluklu popüler polisiyesi Arka Sokaklar dün akşam 501. bölümü ile ekranlardaydı.

Kanal D'nin Erler Film imzalı dizisi tüm kişilerde geçen haftaya kıyasla rakamlarını yukarı çekti ve 10,36 reyting - 21,60 izlenme payı alarak bir kez daha günün en çok izlenen yapımı oldu. Dizi, AB'de ise bu hafta da 5. sırada günü tamamladı.

18-12/29/arka-sokaklar-501-bolum-fotograf.jpg

İSTANBULLU GELİN BİR KEZ DAHA AB'NİN EN ÇOK İZLENENİ OLDU!

"İnsan her başına gelen şeye alışıyor da demek, kendi alıştıklarının ansızın değişmesine bir türlü alışamıyor..." Dün akşam ekranlara gelen 68. bölümü için Twitter'da #benihepsev etiketini kullanan Star TV'nin İstanbullu Gelin'i başarılı ekran grafiğine sahip olduğu AB kategorisinde bir kez daha günün en çok izlenen dizisi olmayı başardı.

Dizi, yeni bölümüyle AB'de zirvede yer alırken; totalde ise geçtiğimiz haftalara benzer bir performansla 9. sırada günü tamamladı.

18-12/29/stanbullu-gelin-68-bolumden-kare.jpg

GÜLPERİ İSTİKRARLI GRAFİĞİNİ KORUYOR!

"Gülperi Hanım, cevabınızı bekliyoruz…" Başrollerini Nurgül Yeşilçay ve Timuçin Esen ikilisinin paylaştığı Gülperi, Twitter'da #KalbimdeSenVarsın etiketinin kullanıldığı 16. bölümüyle tüm kişiler kategorisinde 3. sırada yer alıp Arka Sokaklar'ı takibini sürdürürken; AB kategorisinde 7. sırada kendine yer buldu.

18-12/29/gulperi-16-bolum-fotograf.jpg

KIZIM ÜST SIRALARDA GEZİNMEYE DEVAM EDİYOR!

Ve velayet resmi olarak annede... TV8'in ilgi gören Kızım dizisi, Twitter'da #öykününseçimi etiketinin kullanıldığı yeni bölümüyle AB'de 4.; totalde ise 5. sırada günü tamamlarken geçtiğimiz haftalara benzer bir ekran performansı ortaya koydu.

18-12/29/kizim-tv8.jpg

PAYİTAHT ABDÜLHAMİD AB'DE ZİRVEYE ÇOK YAKLAŞTI!

"Tarih bize bir şey öğrettiyse o da siyaset yaparken asla uyumayacağımızdır!" TRT 1'in tarihi dönem dizisi Payitaht Abdülhamid, Twitter'da #HesapGecesi etiketinin kullanıldığı 67. bölümü ile geçen haftaya kıyasla izlenme oranlarını arttırdı ve AB'de 2.; totalde ise 6. sırada kendine yer bularak başarılı bir haftayı geride bırakmış oldu.

AB'de İstanbullu Gelin'e çok yaklaşan yapım zirveyi zorlamaya devam ediyor.

18-12/29/payitaht-abdulhamid-67-bolumden-kare.jpg

ŞAHİN TEPESİ 6. BÖLÜMÜYLE FİNAL YAPTI!

atv'nin Ay Yapım imzalı yeni sezon dizilerinden Şahin Tepesi bu hafta 6. ve final bölümüyle izleyici karşısına çıktı. Ekran serüvenine başladığı günden bu yana reyting tablosunda istenileni bir türlü veremeyen dizi için geçtiğimiz günlerde erken final kararı alınmıştı.

Twitter'da final bölümü etiketi olarak #aşkuğruna'yı kullanan dizi AB'de 10.; totalde ise 15. sırada günü tamamlayarak takipçilerine vedasını gerçekleştirdi.

18-12/29/ahin-tepesi-6-bolum-fotograf.jpg

"Payitaht Abdülhamid" 68. bölüm fragmanı:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin