29 Ekim 2014 Çarşamba reyting sonuçları!

Hangi dizi ve yapımlar zirvede?

resim yok
30 Ekim 2014 - 13:31
Reyting

Hangi yapım ve diziler zirvede?

Güzel Köylü mü, Kara Para Aşk mı, Yılanların Öcü mü, Yalan Dünya mı, Kaçak Gelinler mi, Hayat Yolunda mı, Zengin Kız Fakir Oğlan mı, Kadim Dostum mu, Aşktan Kaçılmaz mı, Yetim Gönüller mi, Beni Affet mi, Unutma Beni mi, Deniz Yıldızı mı, Elif mi, İki Dünya Arasında mı?


Dünün en çok izlenen yapımları belli oldu.

İşte reytingler...

Ekranlarda Çarşamba gününün galibi kim oldu? Diziler.com ekibi olarak dünün görünümünü sizler için derledik.

İşte ekranların reyting karnesi...

 

TÜM KİŞİLERDE ZİRVE YİNE AYNI!

Tüm kişiler kategorisi genel klasmanda günü önde kapatan yapım bir kez daha Güzel Köylü oldu. Böylelikle hem dizi kategorisinde hem de genel klasmanda liderliği alan Güzel Köylü başarısını sürdürdü.

Dizinin takipçileri ise şöyle sıralandı: Star Ana Haber, Beni Affet, istikrarlı grafiği ile dikkat çeken Show TV'nin iddialı dizilerinden Yılanların Öcü, İki Dünya Arasında, Ece Üner ile Show Haber, Kara Para Aşk, Bu Tarz Benim, Zengin Kız Fakir Oğlan ve Fatih Portakal ile Fox Ana Haber.

Hayat Yolunda aynı çizgisini sürdürürken 13., ekranlara geri dönen Gülse Birsel komedisi Yalan Dünya 31., Yetim Gönüller 35., Fox TV'nin final bölümü ekranlara gelen dizisi Kadim Dostum 39., Aşktan Kaçılmaz 41. ve yeni kanalında ekran macerasını sürdüren Kaçak Gelinler ise 45. sırada yer aldı.

 

AB'DE SIRALAMA DEĞİŞİKLİKLER VAR!

Kara Para Aşk, geçtiğimiz hafta zirvedeydi. Bu hafta ise daha farklı bir tablo ile karşı karşıyayız. Zirvede sıralama şöyle: Güzel Köylü, Hayat Yolunda, Yalan Dünya, Kara Para Aşk ve Zengin Kız Fakir Oğlan.

Diğer sıraları paylaşan diziler ise şöyle: Beni Affet, Yılanların Öcü, İki Dünya Arasında, Kaçak Gelinler ve Deniz Yıldızı.

 

GÜNÜN SIRALAMA TABLOSU

[reklam]

 

BİR ÖNCEKİ ÇARŞAMBA GÜNÜ REYTİNGLERİNİ HATIRLAMAK İÇİN TIKLAYIN!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin