resim yok
06 Ekim 2010 - 00:00

Kısa bir süre önce 2. defa anne olacağını öğrenen Yeşim Salkım yaşadığı büyük mutluluğu şöyle anlattı: "Yirmi sene aradan sonra 2. defa anne olacağımı öğrenince çok heyecanlandım. Bana inanılmaz geldi. İnanılmaz gelen, anne olacağımı öğrenmemin ötesinde, böylesine mucizevi bir durumu yeniden yaşamak oldu. Eşim ve ben yaşadığımız bu çok özel durumun yakın zamanda çıkacak albümümün tanıtımı için malzeme olarak kullanıldığı izlenimi yaratması riskini gözönünde bulundurarak henüz bebek belirginleşmeden bu konuda konuşmayı tercih etmedik. Ancak, sokağa çıkmamak da mümkün olmadığından, basın çalışanı arkadaşlarım beni görüntüleyerek söz konusu haberi yazdı. Çok keyifli ve güzel bir süreç yaşıyorum. Elbette ki bu sevinci herkesle paylaşmak isterim. Bebeğimiz henüz 3 aylık ve çok sağlıklı. Diliyorum ki, anne baba olmak isteyen herkes en kısa sürede bu duyguları tadabilsin."

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin