3 haftalık küslük sona erdi!

Üç haftadır küs olan Demet Akalın ile Özlem Yıldız, canlı yayında barıştı.

resim yok
10 Aralık 2013 - 13:11
Magazin

Üç haftadır küs olan Demet Akalın ile Özlem Yıldız, canlı yayında barıştı.

Özlem Yıldız, konuk olduğu 2. Sayfa programında Demet Akalın ile arasındaki gerilimi anlattı.

 

Yıldız, "Demet'i tahrik edecek hiçbir şey yapmadım. Hamile olduğu için adım attım ama kapıları kapattı. Madem öyle kapılar kapandı artık. Neden olaylar buralara geldi anlamadım.

 

Onu yargılayacak, kötü duruma düşürecek bir şey söylemedim. Yorum yapmadım, konuşmadım. Sadece 'benim arkadaşım ve hayatımda hep kıymetli olarak kalacak' dedim. Sonra manşetlere taşıyan kişi oldum" dedi.

Demet Akalın ise Özlem Yıldız'a Twitter'dan yanıt verdi. Ünlü şarkıcı sayfasına;

 

"Benim elimde sana laf sokmak için beklemiyorum Özlemcim. Sen konuşmasaydın gazetecilere buralara gelmezdi. Ben Milano'ya ilk gittiğimde Demir için oyuncakçıya koştururken 'abarttı' lafı beni kırdı. Ben mutlu olmanı isterim, niye senle derdim olsun ki" notunu düştü.

Ardından programa telefonla bağlanan Demet Akalın, "Aslında olayların en başında mevzu Özlem değildi. Ben Sezer'e çok kırılmıştım. 2 gün önce konuştuğumuzda ben ona söylemiştim.

 

Özlem ile 7-24 beraberiz. Emel Acar'ın evinde yapılacak parti dendi. Sonra bir öğrendim ki Sezer'in evindeymiş parti. Çok üzüldüm. Okan '3 senedir seninle beraberim. Suratını böyle görmedim.' dedi.[reklam]

Özlem arada kaynadı. Onun suçu yoktu. Özlem'in üzülmesini, mutsuz olmasını neden isteyeyim. Özlem'in sırrı falan yok bende. Hayatım boyunca bu dengesizliği bir kişiye yaptım.

 

Kafam güzeldi, Zuhal Topal'ın ikizleri olacak dedim. Sonra ikizlerden biri gitti. Çok üzüldüm. Kızı arayamadım bile. Arkadaşlıklar dostluklar önemli. Biz Özlem ile buralara gelecek insan değildik. Kovma falan da olmadı. Sadece konuşmak istemedim, çok sinirliydim.

 

Sezer'e kızgınlığım geçecek gibi değil. Özlem ile derdim olsa açık açık yazarım. Ağzımın ayarı yoktur benim. Bana yanlış yapıldığı zaman direkt yazarım." dedi.

Yıldız ile canlı yayında barışan Akalın, "Özlem kendini kahredip üzülmesin. O yeni bir hayata başladı. Konu Özlem değil. Ona sarılacağım yeri çok iyi biliyorum" açıklamasını yaptı.

 

 

REKOR YILBAŞI ÜCRETLERİ! DETAYLAR BURADA!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin