30 Ekim 2014 Perşembe reyting sonuçları!

Hangi dizi ve yapımlar zirvede?

resim yok
31 Ekim 2014 - 13:48
Reyting

Hangi yapım ve diziler zirvede?

Kocamın Ailesi mi, Kurtlar Vadisi Pusu mu, Üç Arkadaş mı, Aramızda Kalsın mı, İki Dünya Arasında mı, Küçük Kıyamet mi, Deniz Yıldızı mı, Elif mi, Unutma Beni mi, Beni Affet mi, Güldür Güldür Show mu?


Dünün en çok izlenen yapımları belli oldu.

İşte reytingler...

Ekranlarda Perşembe gününün galibi kim oldu? Diziler.com ekibi olarak dünün görünümünü sizler için derledik.

İşte ekranların reyting karnesi...

 

TÜM KİŞİLERİN LİDERİ!

Tüm kişiler kategorisi genel klasmanda günü önde kapatan yapım alışıldığı üzere Kurtlar Vadisi Pusu oldu. Dizi, rakiplerinin uzak ara önünde hem dizi kategorinin hem de genel klasmanın lideri oldu.

Diğer sıraları paylaşam yapımlar ise şöyle: Kocamın Ailesi, Star Ana Haber, Beni Affet, Güldür Güldür Show (tekrar), Ece Üner ile Show Haber, Aramızda Kalsın ve Bu Tarz Benim.

atv'nin yeni dizilerinden Üç Arkadaş yeni bölümüyle de bekleneni veremedi ve 27. sırada yer aldı. STV dizisi Küçük Kıymat ise 31. sırada yer aldı.

 

AB'DE DURUM NASIL?

AB kategorisinde zirve mücadelesinde büyük değişiklikler yok.

Kurtlar Vadisi ve Kocamın Ailesi bu kategoride de ilk iki sırayı paylaşan yapımlar.

Aramızda Kalsın, Güldür Güldür Show (tekrar), Ece Üner ile Show Haber ve Bu Tarz Benim diğer sıraları paylaşan yapımlar oldular.

 

GÜNÜN SIRALAMA TABLOSU

[reklam]

 

BİR ÖNCEKİ PERŞEMBE GÜNÜ REYTİNGLERİNİ HATIRLAMAK İÇİN TIKLAYIN!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin