30 Mart 2017 Perşembe reyting sonuçları

Çoban Yıldızı mı, Vatanım Sensin mi, Cesur ve Güzel mi, Ölene Kadar mı? Ekranlarda Perşembe gününün galibi hangi yapım oldu?

Volkan Küçükel
31 Mart 2017 - 10:59
Reyting

Çoban Yıldızı mı, Vatanım Sensin mi, Cesur ve Güzel mi, Ölene Kadar mı?

Ekranlarda Perşembe gününün galibi hangi yapım oldu?

Diziler.com ekibi olarak dünün görünümünü sizler için derledik.

TÜM KİŞİLERDE BU HAFTA 'VATANIM SENSİN' DİZİLERİN ZİRVESİNDE!

Kanal D'nin büyük ilgiyle izlenen ve sosyal medya reytingi de yüksek olan dönem dizisi Vatanım Sensin bu hafta en çok izlenen dizi oldu. Survivor'ın ardından genel kategoride ikinci sırada yer alan Vatanım Sensin'in en yakın takipçisi ise ekran macerasına başladığı günden bu yana iyi bir istikrar yakalayan Çoban Yıldızı.

Cesur ve Güzel 8. sırada yer alırken; beklenen izlenme oranlarına ulaşamayan Ölene Kadar 32. sırada kendine yer bulabildi.

17-03/31/oban-yildizi.jpg

'VATANIM SENSİN' AB'DE DE ZİRVEDE!

Vatanım Sensin bu hafta AB'de de yükselişe geçti ve bu kategorinin gün birincisi oldu. Cesur ve Güzel 3. sırada yer alıp bu dizinin en yakın takipçisi konumunda.

Çoban Yıldızı 8. sırada bu ikiliyi takip ederken; Ölene Kadar ise zirve yarışının çok uzağında 25. sırada günü tamamladı.

Günün detaylı reyting analizi ve ilk 100 sıralaması için tıklayınız: https://www.diziler.com/reyting

'Çoban Yıldızı' 6. bölüm fragmanı:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin