30 Temmuz 2013 Salı reyting sonuçları!

Hangi dizi ve yapımlar zirvede? Bir Aşk Hikayesi mi, Güneşi Beklerken mi, Hababam Sınıfı Dokuz Doğuruyor mu, Kim Milyoner Olmak İster mi, Şans Kapıda mı? İşte reytingler...

resim yok
31 Temmuz 2013 - 11:24
Reyting

Hangi dizi ve yapımlar zirvede? Bir Aşk Hikayesi mi, Güneşi Beklerken mi, Hababam Sınıfı Dokuz Doğuruyor mu, Kim Milyoner Olmak İster mi, Şans Kapıda mı? İşte reytingler...

Ekranlarda Salı gününün galibi kim oldu? 'Diziler.com' ekibi olarak dünün görünümünü sizler için derledik.

İşte TNS ölçümlerine göre ekranların reyting karnesi...

Tüm kişilerde Güneşi Beklerken yine zirvede!

Kanal D'nin yaz döneminde ekranlara getirmeye başladığı yeni dizilerinden Güneşi Beklerken, yeni bölümüyle tüm kişilerde dizi kategorisinde ve aynı zamanda genel klasmanda bir kez daha zirvede yer alan yapım oldu. Dizi; Kim Milyoner Olmak İster, Nihat Hatipoğlu ile İftar ve Hababam Sınıfı Dokuz Doğuruyor gibi iddialı programları geride bıraktı. Günün en çok izlenen ikinci dizisi olan Bir Aşk Hikayesi, genel sıralamada 5. sırada kendine yer buldu.

AB kategorisinde sıralama nasıl?

AB kategorisinin dizi sıralamasında da lider olan Güneşi Beklerken aynı zamanda genel klasmandaki birinciliğini burada da sürdürdü. Kim Milyoner Olmak İster ve Galip Derviş (tekrar) sonraki sıraları paylaşırken, Bir Aşk Hikayesi ise genel klasmanda 13. sırada yer aldı.

İşte günün ayrıntılı karnesi:

 

 photo 30_zps0b18d80a.png [reklam]  photo 31_zpsac34d7fa.png

 

29 TEMMUZ 2013 PAZARESİ GÜNÜ REYTİNGLERİNİ HATIRLAMAK İÇİN TIKLAYIN!

 

BİR AŞK HİKAYESİ 18. bölüm fragmanını izlemek için tıklayın!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin