resim yok
14 Mayıs 2012 - 00:00

 

Yalan Dünya dizisinin neredeyse bütün oyuncuları reklam yıldızı oldu.
Dizinin Orçun’u Bartu Küçükçağlayan’ın kek, Nurhayat’ı Gupse Özay’ın otomobil, Tülay’ı İrem Sak’ın banka reklamında oynamasının ardından son olarak Çağatay karakterini canlandıran Hakan Meriçliler de reklam yüzü oldu. Meriçliler “Yalan Dünya”da “Sevgılım, ilahi komedya, sesim seni tahrik ediyor mu?” gibi replikleriyle sempati toplayan Çağatay karakteriyle 11818 reklamı için geçen hafta kamera karşısına geçti. Reklamda kedisi Ebru ile konuşan ve espri konusu olan repliklerini tekrarlayan Meriçliler’in,  5 reklam için toplam 300 bin lira alacağı öğrenildi. Alameti Farika’nın hayata geçirdiği reklamın yapımcılığını ise Fırat Parlak’ın 25 Film isimli şirketi üstlendi. Reklam filmini “Yalan Dünya”nın da yönetmen koltuğunda oturan Jale Atabey çekti. 11818 reklamında daha önce İbrahim Tatlıses de seslendirme yapmıştı.  
 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin