resim yok
30 Ağustos 2012 - 00:00

 

Özge Özberk’in Filiz öğretmeni canlandırdığı gençlik dizisi “Pis Yedili”den yeni yayın döneminde ekrana gelecek olan 4 bölüm sonra ayrılacak olması ilginç bir iddiayı da beraberinde getirdi
5 yıllık eşi Hayim Sadioğlu’nun hakkında ihanet davası açtığı “Pis Yedili” dizisinin Filiz öğretmeni Özge Özberk’in 4 bölüm sonra projeden ayrılacağı ortaya çıktı. Son dönemde rolünün azaltıldığı konuşulan Özberk’in yeni yayın döneminde ekrana gelecek olan 39. bölümde ayrılacak olması partnerini canlandıran Cüneyt Arkın’ın oğlu Murat Arkın’ın da projeden çıkmasına neden oldu.  “Pis Yedili” dizisinin patronu Gani Müjde, Arkın’ı FOX için çekeceği yeni komedi dizisi “Harem”in kadrosuna aldı. Murat Arkın “Harem”de babası Cüneyt Arkın’ın lakabı olan Kara Murat’tan esinlenilerek adı konulan Kare Murat rolüne hayat verecek.  Ancak Özge Özberk ile Gani Müjde’nin yeni bir anlaşma yapmadığı öğrenildi.
Davayla gündem oldu
Bu konuyla ilgili ilginç bir iddia da ortaya atıldı. Özge Özberk’in eşinin hakkında “Beni aldattı” diyerek açtığı boşanma davasıyla gündeme gelmesi sonrası projenin gençlik dizisi olması nedeniyle rolünün azaltıldığı öne sürüldü.
Özberk ise “Bu iddia çok komik. Benim rolüm azaltılmadı. Diziye başladığımdan itibaren haftada bir gün gidiyorum. 2 sahne yazıyorlardı. Benim gibi bir insanla ilgili böyle saçma bir sebep olabilir mi? Yeni sezonda anlaşmam bitiyor. Biz de anlaşmayı yenilemedik. 4 bölüm sonra ayrılıyorum. Normal bir şey bu... Sözleşmeniz biter. Devam eder ya da etmezsiniz. Benim için problem olacak bir sebep değil bu... Yeni bir sinema filmine başlıyorum” diye konuştu.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin