resim yok
10 Eylül 2011 - 00:00

 

Adı aşk dedikodularına karışan Beren Saat ile Fırat Çelik, Jamiroquai konserinden üç gün sonra yine objektiflere birlikte yansıdı
 
“Fatmagül’ün Suçu Ne?” dizisinin başrol oyuncuları Beren Saat ve Fırat Çelik, artık set dışında da sık sık görüşüyor. Habertürk'ün haberine göre, Jamiroquai’nin 5 Eylül’de Turkcell Kuruçeşme Arena’da verdiği konseri beraber izleyen iki başarılı oyuncu, önceki gün de Nişantaşı’ndaki bir kafede görüntülendi.
 
MASADA DERİN SESSİZLİK
 
Adları aşk dedikodusuna karışan Beren Saat ve Fırat Çelik, bir kafede rol arkadaşları Esra Dermancıoğlu ile buluştu. Ekibin derin sohbeti, fotoğrafların çekildiğini anlamaları üzerine kesintiye uğradı. Gazetecileri fark edince kısa bir panik yaşayan ikili, ellerini düşünür gibi çenelerine koyup sessizliğe büründü.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin