resim yok
25 Aralık 2012 - 00:00

 

“Fetih 1453”te Fatih’i canlandıran Devrim Evin, filmin dizi versiyonunda anlaşma yapıldığı halde kendisini oynatmaktan vazgeçen yapımcıya dava açmaya hazırlanıyor...
Gişede elde ettiği 6 milyon 565 bin seyirci ve 55 milyon 710 bin lira hasılatla Türk sinemasında tüm zamanların rekorlarını kıran “Fetih 1453” filminin dizi versiyonu “Fatih”in çekimleri önümüzdeki günlerde başlayacak.
Ancak dizi daha başlamadan Fatih Sultan Mehmet rolü nedeniyle kriz yaşanıyor. Çekimleri 2 yıl süren filmde Fatih Sultan Mehmet karakterini Devlet Tiyatroları oyuncusu Devrim Evin canlandırdı, geçen yaz filmin Show TV için dizi versiyonunun çekilmesine karar verildiğinde ise Evin ile yeniden anlaşma yapıldı.
Evin, dizi çekimlerin başlamasının planlandığı dönem Devlet Tiyatrosu’ndan ücretsiz izin alıp binicilik ve kılıç kullanma eğitimleri aldı.
 
 
 
Ancak daha sonra yapımcı Fatih Aksoy’un, dizi için Evin ile çalışmaktan vazgeçtiği öğrenildi. Ardından da yapımcı Show TV’de yaşanan ödeme krizi nedeniyle dizinin çekimlerinin iptal edildiğini açıkladı.
Ancak son olarak Aksoy’un dizi için Kanal D ile anlaştığı, “Fatih” dizisindeki Fatih Sultan Mehmet karakteri için de yakışıklı oyuncu Mehmet Akif Alakurt ile el sıkıştığı gündeme geldi.
Yaşanan bu gelişmeleri dizi piyasasından öğrenen Evin, “Fatih” dizisi için geçen yaz cezai şartı 500 bin euro olan anlaşmaya imza attığı için şirketin Alakurt ile çekimlere başlamasını beklemeye başladı. Evin, çekimler başlar başlamaz anlaşmadan doğan haklarını almak için yasal yollara başvuracak.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin