6 Nisan 2019 Cumartesi reyting sonuçları! Erkenci Kuş'un yokluğunda sıralama nasıl oluştu?

06 Nisan 2019 Cumartesi günü reytingleri belli oldu. Bir Aile Hikayesi, Kalk Gidelim ve İkizler Memo - Can'ın reytingleri nasıl çıktı? Erkenci Kuş neden yayınlanmadı? İşte reytingler, günün sıralaması ve değerlendirmesi...

Volkan Küçükel
07 Nisan 2019 - 11:08
Reyting

06 Nisan 2019 Cumartesi reyting sonuçları belli oldu! Günün reyting tablosu nasıl şekillendi?

Senarist değişikliği nedeniyle bir haftalık araya giren Erkenci Kuş'un yeni bölümünün yayınlanmadığı akşam Bir Aile Hikayesi, Kalk Gidelim ve İkizler Memo - Can arasındaki reyting yarışında hangi yapım öne çıktı?

Ayrıntılı inceleme ve sıralı liste haberimizde!

İŞTE TOTAL VE AB'DE GÜNÜN REYTİNGLERİ

06 Nisan 2019 Cumartesi reyting sonuçları (Total)

19-04/07/6-nisan-2019-cumartesi-total-reytingler.jpg

06 Nisan 2019 Cumartesi reyting sonuçları (AB)

19-04/07/6-nisan-2019-cumartesi-ab-reytingler.jpg

BİR AİLE HİKAYESİ TÜM KATEGORİLERİN EN ÇOK İZLENEN DİZİSİ!

Cem, Mahur için hayallerinden vazgeçiyor! Popüler Amerikan dizisi This Is Us'tan ekranlarımıza uyarlanan Fox'un Bir Aile Hikayesi dün akşam Twitter'da #herşeyseninlegüzel etiketinin kullanıldığı beşinci bölümüyle ekranlardaydı.

Her iki kategoride izlenme oranlarını arttırmayı sürdüren dizi; AB kategorisinde Gülbin Tosun ile Fox Ana Haber Hafta Sonu'nun hemen ardında yer alıp kategorinin en çok izlenen dizisi olurken; totalde ise günü 3. sırada tamamlayıp bu kategorinin de en çok izlenen dizisi olmayı başardı.

19-04/07/bir-aile-hikayesi-5-bolumden-kare.jpg

KALK GİDELİM BU HAFTA KAÇINCI SIRADA?

TRT komedisi Kalk Gidelim dün akşam 65. bölümüyle karşımızdaydı.

Dizi, Twitter'da #BizOlmak etiketinin kullanıldığı yeni bölümüyle Erkenci Kuş'un yeni bölümünün yayınlanmadığı hafta sıralamada biraz yükselerek total ve AB kategorilerinde haftayı 4. sırada tamamladı.

19-04/07/kalk-gidelim-65-bolumden-kare.jpg

İKİZLER MEMO - CAN'IN EKRAN PERFORMANSI

Can'ın sahiplendiği köpek yüklü miktarda sahte para bulursa... 20. bölümüyle ekranlara gelen İkizler Memo - Can tüm kişilerde 5.; AB kategorisinde 10. sırada yer alıp vasat düzeydeki reyting grafiğini sürdürdü.

"İkizler Memo - Can" 21. bölüm fragmanı:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin