resim yok
28 Haziran 2011 - 00:00

 

Zuhal Olcay da eski eşi Haluk Bilginer gibi Erol Köse aleyhine dava açıyor. Köse geçen hafta Bilginer’in Zuhal Olcay’ı dövdüğünü iddia etmişti...

 

 

Yedi yıl önce boşanan ve o zamandan beri hiç bir araya gelmeyen ünlü oyuncular Zuhal Olcay ile Haluk Bilginer’i müzik yapımcısı Erol Köse aynı amaçta buluşturdu. Önceki hafta twitter hesabı alan ve ünlü sanatçılarlarla ilgili ortaya attığı şoke eden iddialarla gündeme gelen Erol Köse, Haluk Bilginer ve Zuhal Olcay’ın 10 yıl önce komşusu olduğunu belirtmiş ve “Haluk Bilginer’in Zuhal Olcay’ı kaç kere dövdüğünü bilen var mı, evet şahidim, komşumdular. Altunizade Mesa’da Olcay kaç kez ‘imdat’ diye dayak yerdi. ... Zuhal Olcay, eşini hapse atarlar diye hastaneye bile gitmiyordu. ‘Kocam ne de olsa’ diyordu. Bunlar kendilerine entel derler ama olayın gerçeği budur” açıklamasını yapmıştı.
 
Konuyla ilgili “Gerçekten bu saçmalıkla ilgilenecek hiç vaktim yok. Avukatım ilgileniyor. Adamın çocuğu var, hiçbir şey söylemem. Mahkemede hesaplaşacağız... O insansa biraz, ne demek istediğimi anlar. Mahkeme sürecini takip ederseniz” yorumu yapan Haluk Bilginer, geçen cuma Kadıköy Cumhuriyet Başsavcılığı’na “basın ve internet yoluyla hakaret” iddiasıyla Erol Köse hakkında dilekçe verdi.
 
Bilginer’in avukatı Süleyman Anıl, ayrıca bu hafta 100 bin TL’lik tazminat davası açacaklarını belirtti. Zuhal Olcay ise kendisinin de Köse’ye 100 bin TL’lik tazminat davası açmaya hazırlandığını belirtti ve “Evet, Haluk da dava açıyor, ben de açıyorum. İnsanlar başkaları hakkında bu kadar kolay atıp tutamazlar. Kendisini biraz zor günler bekleyecek. Bundan sonra mahkemede hesaplaşılacak” diye konuştu.
 
Süper dörtlü sahnede
Zuhal Olcay, Ayşegül Aldinç, İlhan Şeşen ve Neco ile 50’nci Uluslararası Bursa Festivali’nde verdikleri konserle hayranlarına unutulmaz bir gece yaşattı. Bursa Kültür Sanat ve Turizm Vakfı tarafından düzenlenen festivalde önceki gece  aynı sahneyi paylaşan Ayşegül Aldinç, İlhan Şeşen, Neco ve Zuhal Olcay, Bursalıları tadına doyulmaz bir müzik yolculuğuna çıkardı.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin