750 bin liraya reklam yüzü oldu

‘Yeter’ dizisinin güzel oyuncusu Pelin Karahan, ilk kez oğlu Ali Demir ile kamera karşısına geçti.

resim yok
15 Nisan 2016 - 00:48
Magazin

Bir mama markasının reklam yüzü olan Pelin Karahan, anne olduktan sonra doğal beslenmeye daha çok dikkat ettiğini belirtti. Reklamda da doğal beslenmenin ve kolay sindirimin öneminin altını çizen ünlü oyuncunun reklamdan 750 bin lira aldığı iddia edildi.

 

Pelin Karahan Kimdir?

Ortaokula kadar Ankara Arı Koleji Ödemiş'te daha sonra Ankara Sokullu Mehmet Paşa Lisesi'nde eğitimine devam etti. Eskişehir'de turizm otelcilik okudu. Kavak Yelleri'nde Aslı karakterini canlandırmaktadır. Başından bugüne ne oyunculuk ne de sanatın herhangi bir kolu ile ilgili hiçbir merakı, çalışması ve altyapısı olmadığı halde üniversite yıllarında televizyon dünyasına girmesi arkadaşlarının desteği ile olmuştur. Reklam çekimleriyle başladığı oyunculuğa Kavak Yelleri dizisiyle devam etti. Kavak Yelleri'nden önce, Demirdöküm, Coca Cola Light , Ülker Royal Golf ,Kit Kat , Molped ve Carrefour reklamlarında oynamıştır. En son Yedigün Yıldızları reklam filminde oynamıştır. Şimdiyse Yeter dizisinde Aylin karakterini canlandırmaktadır.

 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin