resim yok
25 Ocak 2012 - 00:00

 

Komedi dizisi 80'ler bu akşam TRT'de başlıyor.
Türkiye'nin 1980?lerin başından günümüze değin geçen 32 yıllık geçmişini ve bu süreçte yaşanan değişimin hikâyesini konu alan komedi dizisi 'Seksenler' ekran yolculuğuna bu akşam başlıyor.
 
TRT 1 ekranında bu akşam; Rasim Öztekin, Özlem Türkad, Şoray Uzun, Vural Çelik, İlker Ayrık, Serhat Kılıç ve Ayşe Tolga gibi isimleri bir araya getiren yeni bir komedi dizisi izleyicilerin beğenisine sunulacak: 'Seksenler'. Yapımcılığını Birol Güven'in üstlendiği, Müfit Can Saçıntı'nın yönettiği dizide, Türkiye'nin 1980'lerin başından günümüze değin geçen 32 yıllık geçmişi ve bu süreçte yaşanan değişim mizah penceresinden ekrana taşınacak. Klasik bir Türk ailesi üzerindeki etkilerini hedefleyen eğlenceli bir dönem sit-com'u olan dizide; sosyal hayattaki değişimin, hayatımıza giren yeniliklerin bizleri nasıl etkilediği de gözler önüne serilecek. Dizi, bize kaybettiğimiz insani değerleri yeni nesillere tekrar kazandırmak amacıyla geçmişe yapılmış eğlenceli bir yolculuk olacak. O yılları yaşamış olanlar kadar yaşamamış olan gençlerin ve çocukların da ilgisini çekmeyi amaçlayan dizide çocuklar; sobayı, merdaneli makineyi, siyah önlükleri, kolalı yakaları görme fırsatı bulacak.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin