9 Mart 2019 Cumartesi reyting sonuçları! Erkenci Kuş zirvede! Bir Aşk Hikayesi nasıl başladı?

09 Mart 2019 Cumartesi günü reytingleri belli oldu. İkizler Memo - Can, Erkenci Kuş, Kalk Gidelim ve Bir Aile Hikayesi'nin reytingleri nasıl çıktı? İşte reytingler, günün sıralaması ve değerlendirmesi...

Volkan Küçükel
10 Mart 2019 - 11:57
Reyting

09 Mart 2019 Cumartesi reyting sonuçları belli oldu! Günün reyting tablosu nasıl şekillendi?

İkizler Memo - Can, Erkenci Kuş, Kalk Gidelim ve ekran serüvenine dün akşam başlayan Bir Aile Hikayesi arasındaki reyting yarışında hangi yapım öne çıktı?

Ayrıntılı inceleme ve sıralı liste haberimizde!

İŞTE TOTAL VE AB'DE GÜNÜN REYTİNGLERİ

09 Mart 2019 Cumartesi reyting sonuçları (Total)

19-03/10/9-mart-2019-total-reytingler.jpg

09 Mart 2019 Cumartesi reyting sonuçları (AB)

19-03/10/9-mart-2019-ab-reytingler.jpg

ERKENCİ KUŞ GÜNÜN EN ÇOK İZLENEN DİZİSİ!

Star TV'nin ilgi gören dizisi Erkenci Kuş dün akşam ekranlara gelen 33. bölümüyle tüm kişiler kategorisi genel klasmanda Survivor Türkiye Yunanistan'ın ardından 2. sırada yer alıp günün en çok izlenen dizisi oldu.

Twitter'da bölüm etiketi olarak #KararınıVer'i tercih eden dizi, AB'de de aynı sıralamayı elde etti.

19-03/10/erkenci-kus-33-bolumden-kare.jpg

KALK GİDELİM İSTİKRARLI GRAFİĞİNİ KORUYOR!

Ekranların katkı maddesi içermeyen en doğal dizisi sloganıyla yayın hayatını sürdüren TRT komedisi Kalk Gidelim dün akşam 61. bölümüyle karşımızdaydı.

Dizi, Twitter'da #BizimAilemiz etiketinin kullanıldığı yeni bölümüyle AB kategorisinde 5.; totalde 6. sırada günü tamamlayıp üst sıralara tutunmaya devam etti.

19-03/10/kalk-gidelim-61-bolumden-kare.jpg

İKİZLER MEMO - CAN KAÇINCI SIRADA?

İkizler hafiyeliğe soyunursa... 16. bölümüyle ekranlara gelen İkizler Memo - Can tüm kişilerde 7., AB'de 9. sırada günü tamamlarken ilk bölümlerinin aksine artık zirveden iyice uzaklaşmış görünüyor.

19-03/10/kizler-memo-can-16-bolum-fotograf.jpg

BİR AİLE HİKAYESİ EKRAN MACERASINA BAŞLADI!

Hayat kaybettim dediğin anda yeniden başlar… Amerika yapımı This Is Us'ın uyarlaması olan; kadrosunda Songül Öden, Celil Nalçakan, Birkan Sokullu, Olgun Toker, Elçin Afacan, İrem Sak, Alper Saldıran gibi oyuncuların bulunduğu Fox'un yeni dizisi Bir Aile Hikayesi dün akşam ekran yolculuğuna başladı.

AB'de 6.; tüm kişilerde 8. sıradan listeye giriş yapan dizi bir sonraki bölümüne kadar tekrar yayınlarıyla ekranlarda olacak. AB'de daha iyi bir başlangıç yapan dizi bakalım yeni bölümüyle nasıl bir performans gösterecek...

"Erkenci Kuş" 34. Bölüm Ön İzleme:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin