resim yok
18 Kasım 2011 - 00:00

 

‘Avrupa Yakası’ dizisinin unutulmaz karakterlerinden ‘Şesu’yu oynayan Bülent Polat, dört yıl sonra yeniden Türkiye’de. Polat’ın anlattıkları, ABD macerasının kendisine iyi geldiğini gösteriyor
 
- ’Çaycı Şesu’ karakteriyle tanındıktan sonra her şeyi bırakıp ABD’ye giden Bülent Polat, Etiler’de çıktı karşımıza. 
 
- ABD’de bulunduğu dönemde barda çalışıp, oyunculuk okuluna devam ettiğini anlatan Polat, kariyerine kaldığı yerden devam etmek istiyor ama bir sıkıntısı var. 
 
- Bülent Polat, artık dramalarda da oynamak istediğini ama kimsenin kendisine rol vermediğini söylüyor: “İyi bir karakterdi Şesu. Şimdi onun üzerine kalkıp risk almak istemiyorlar ama ben oyuncuyum ve o tarafım da var. Burada o şansı bulamadım. Gideyim orada çalışayım istedim.”
 
- Türkiye’den ayrılarak büyük risk aldığını belirten oyuncu, bugün dönüp bakınca doğru kararı verdiğini düşünüyor. Polat, “Olgunlaştım. Kendimi geliştirdim, daha ayakları yere basan bir adama döndüm. Burnunuz sürtüyor. Çünkü burada bir şeyken orada hiçbir şeye dönüşü-yorsunuz. Sert oldu ama güzel oldu, fazlalıkları da törpüledi” diyor.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin