resim yok
01 Şubat 2012 - 00:00

 

Kurtlar Vadisi’ndeki ‘Abdülhey’ karakteriyle ünlenen ve 5 ay önce Dilek Özkan’la evlenen Kenan Çoban’ın eşine tazminat davası açtığı ortaya çıktı. Çoban ‘şimdilik’ eşinden 97 bin liranın 5 binini istiyor
 
Kurtlar Vadisi’ndeki Abdülhey karakteriyle ünlenen Kenan Çoban’ın 26 Haziran’da evlendiği Dilek Özkan’dan düğünde yaptığı masrafları istediği ortaya çıktı. Çoban’ın Denizli’de yaşamını birleştirdiği Dilek Özkan’a 2 ay sonra boşanma davası açtığı öğrenildi. Çoban’ın boşanma davasıyla birlikte tazminat davası açıp düğünde yaptığı 97 bin 730 lira tutarında masraf listesini gönderdiği ve “şimdilik” kaydıyla masraflarının 5 bin lirasını Dilek Çoban’dan istediği belirtildi.
 
‘5 aydır ayrı yaşıyorlar’
Kenan Çoban’ın eşinden boşandığı yolunda haberlerin yayınlanması üzerine Dilek Çoban’ın avukatı Haluk Değirmenci açıklama yaptı. Çiftin henüz boşanmadığını, davanın sürdüğünü belirten Değirmenci, Dilek Çoban’ın ve ailesinin bu tür haberlerden rahatsız olduğunu söyledi. Çiftin boşandığı ve Kenan Çoban’ın boşanma nedeniyle Dilek Çoban’a yüklü miktarda tazminat ödediği haberlerinin gerçeği yansıtmadığını dile getiren avukat Haluk Değirmenci, 26 Haziran’da evlenen çiftin 5 aydır ayrı yaşadığını vurguladı.
 
‘Yargının kararına saygılıyız’
Boşanma davasının 7 Eylül’de Kenan Çoban’ın verdiği dilekçeyle başladığını kaydeden Değirmenci, “Konu yargıdadır ve yargının vereceği her türlü karara saygı duyacağız. Aksi halde tarafların bu tarz haberler ve tartışmalarla gündeme gelmesi her iki tarafı da rencide etmekten öteye gitmez. Çoban, boşanma davasıyla birlikte tazminat davası da açıp düğünde yaptığı masrafların karşılığını istemiştir. Biz de bu talebe karşılık karşı tazminat davası açtık. Şu an boşanma davası sürüyor ve müvekkilimin bırakın tazminat almayı, Kenan Çoban nafaka talebini bile kabul etmemiştir. Müvekkilim ve ailesi Denizli’de saygın insanlardır. Medyada yer alan haberler, müvekkilim ve ailesini son derece rahatsız etmiştir” diye konuştu.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin