resim yok
11 Nisan 2012 - 00:00

 

Müjde Ar'ın dizisinin başlamadan bitmesinin ardından bir ayrılık şoku daha yaşandı.
 
Star TV'de geçtiğimiz hafta Müjde Ar'ın baş rolünde oynayacağı "Bir Bu Eksikti" adlı sit-com'un apar topal iptal edilmesinden sonra şimdi de Hayko Cepkin şoku yaşanıyor.
 
Galip Tekin'in çizgi romanlarından uyarlanan "Acayip Hikayeler" adlı yapımda başrol oynayan ve hala tanıtımlarda görünen Hayko Cepkin diziden sürpriz bir şekilde ayrıldı. Büyük umut beslenen diziyle ilgili şok gelişmeyi köşesinden Sina Koloğlu duyurdu.
 
HAYKO CEPKİN DİZİDEN ERKEN AYRILDI
 
Star'ın 13 Nisan'da ekran getireceği Galip Tekin imzalı 'Acayip Hikayeler' dizisinde Hayko Cepkin de oynuyordu. 'Di'li geçmiş zaman kullandım, çünkü artık oynamıyor. Bildiğim ilk üç bölümde yer alıyor. Daha sonra ayrılmaya karar vermiş. Hayko, "Anlaşamadık" diyor. Biraz kırgın anladığım kadarıyla.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin