resim yok
18 Haziran 2007 - 00:00

"Bu acı hayatın içinde aşka her zamankinden çok ihtiyacımız var!" Osman Sınav'ın da söylediği gibi aşka ihtiyaç vardı. Bu dizi umarım bu akşam acı olmayan bir sonla biter. Gözyaşlarımız sevinç gözyaşları olur. Bölüm Özeti Nermin’e kavuşan Mehmet’in tek dileği onu bir an önce hastaneye yetiştirmektir. Sevdiği kadını ölümün eline bırakmaya niyeti yoktur. Hemşireden durumu öğrenen Filiz telaşla olay yerine ulaşmaya çalışmaktadır. Bu arada kavga sırasında yaralanan Ender kendine gelir.Mehmet, Nermin’i kurtarabilecek mi? Onca acı ve gözyaşından sonra kavuşan aşıklar hayallerindeki düğünü yapabilecekler mi?İki aşık gencin yürek burkucu hikayesi Acı Hayat son bölümüyle sizlerle…

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin