Acun Ilıcalı ile Reynmen'in arası bozuldu!

Exxen'de program yapması beklenen Reynmen'le Acun Ilıcalı'nın arası açıldı..

Merve Mutlu
25 Şubat 2021 - 14:57
Magazin

tv8'in sahibi olan ve 1 Ocak'ta yayın hayatına başlayan dijital platformu Exxen'le son dönemde sıkça konuşulan Acun Ilıcalı'nın Reynmen ile yolları ağırdığı iddia edildi. Reynmen’e her fırsatta destek olan ve Exxen'deki Youtuberların arasında yer almasını isteyen Ilıcalı'nın, Reynmen'le bağını kopardığı konuşuluyor.

21-02/25/aacun-reynmen.png

Exxen'de program yapmak için Acun Ilıcalı ile anlaşan Reynmen'in “bu halk neden Survivor izler” açıklamaları nedeniyle aralarının bozulduğunu iddia eden Hürriyet yazarı Orkun Ün olanları şöyle anlattı:

"Acun Ilıcalı, Reynmen’e her fırsatta destek olmuş hatta son olarak kendi dijital platformunda ona bir program teklif etmişti.

Sonra işler değişti ve o proje iptal oldu. Daha önce Dominik’e gidip Acun Ilıcalı ile paylaşımlar yapan Reynmen bir anda “bu halk neden Survivor izler” gibi bir açıklama yaptı.

Bu açıklama bardağı taşıran son damla oldu.

Acun Ilıcalı ve Reynmen artık Instagram’dan takipleşmiyor.

Takipten ilk çıkan kim oldu bilmiyorum ama o işi de Reynmen’in yaptığını ve Ilıcalı’nın ‘ohhhh be’ dediğini tahmin edebiliyorum.

Gelelim Reynmen ile ilgili tespitlerime...

Kesinlikle bir akşam önce dediklerini ertesi gün hatırlamıyor...

Müthiş bir ‘aşağılık kompleksi’ var. Kimse aslında onu küçük görmüyor ama o her fırsatta ‘beni dışlıyorlar’ gibi anlamsız cümleler kuruyor...

‘Ben tekim, ben tekim’ diye ortalıkta dolaştığına yemin edebilirim ama kanıtlayamam...

Yani işin özeti...

Acun Ilıcalı ile bağları tamamen kopmuş gibi gözüküyor Reynmen’in.

E geçmiş olsun.

Biraz da kendi kanatlarıyla yükselsin Reynmen. Biz de seyredelim."

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin