resim yok
08 Ocak 2012 - 00:00

 

Adını Feriha Koydum dizisinde hataların ardı arkası kesilmiyor..
Adını Feriha Koydum dizisinin 42. bölümünde ilk sahnede Emir evine geliyor, asansörden iniyor, Ünal'la karşılaşıyor. Bana bir şey sorma diyor ve evine giriyor. Sert bir şekilde kapıyı kapatıyor. Ünal'da geri dönüp gidiyor. Apartman çıkışında Rıza, Seher ve Hatice'yle karşılaşıyor, "Geçmiş olsun" diyor ve gidiyor. Rıza fenalaşınca, kardeşi Hatice ile eve inen merdivenin başında oturuyorlar. Buraya kadar her şey normal. Sonra Rıza konuşmaya başlıyor. Olanlardan kendini sorumlu tutuyor v.s. İşte tam bu sırada Emir tekrar apartman girişinde belirip, Rıza ve Hatice'nin konuşmalarını dinliyor. Işınlanma mı bulundu ya da Emir uçabiliyor falan mı? Bugüne kadar izlediğimiz bölümlerde apatman girişi ve merdiven arasında 15 adımlık mesafe vardı. Bu mesafe bir anda kapandı ve konuşulanlar duyulabildi. Sanırım montajı yapan ekip vardiyalı çalışıyor. İlk grubun yaptığını, ikinci grup incelemeden tutturduğu yerden yeniden montajlıyor ve kontrol edilmeden servis ediliyor.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin