resim yok
15 Ağustos 2012 - 00:00

 

Posta gazetesi televizyon eleştirmeni Mesut Yar, katıldığı 60 Dakika programında Adını Feriha Koydum dizisinde yaşananları yorumladı. 
 
"Komik olan şu Adını Feriha Koydum var ama Feriha yok ortada" diyerek Hazal Kaya'nın diziden ayrılarak yeni bir diziye başlamasına atıf yapan Mesut Yar, yapımcı Fatih Aksoy'un net tavrına değindi. Aksoy'un reyting yapan bir diziyi bitirmek istemediğini anlatan Mesut Yar, "Tek başına Hazal Kaya'nın, Çağatay'ın, tek başına Ceyda Ateş'in aldığı reyting değil. Bu dizi reyting alıyor" diye konuştu. 
 
Diziyi yazan kişinin televizyon sektöründe yönetici olduğunun altını çizen Mesut Yar, Adını Feriha Koydum takipçilerine de şu mesajı verdi:
 
"Diziyi yazan ismi çok iyi biliyoruz, televizyon yöneticilerinden birisi yazıyor, takma isimle yazıyor. Ancak kadın ruhundan çok iyi anladığı için bu diziyi tutturdu. Biraz daha yer yani hikaye, dizi biraz daha devam eder."

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin