resim yok
09 Eylül 2012 - 00:00

 

Adını Feriha Koydum Emir'in Yolu dizisinde yaşanan hatalar isyan ettirdi.
 
 
1) Geçen sezon, Emir ve Feriha ayrı geçen 3 yılın ardından ikinci kez nikah masasına oturdular. Feriha'nın 7 yaşında olan kardeşi 10 yaşına; Emir'in 6 yaşında olan kardeşi 9 yaşına geldi.
 
Yeni sezonda Emir ve annesi arasındaki konuşmada "Feriha öleli 3 ay oldu" cümleleri geçti. Bu hesaplara göre Emir ve Feriha'nın kardeşleri aynı yaşlarında olmaları gerekiyor. Ancak diziye yeni katılan karakterler 15 -16 yaşlarındalar. İki çocuk bu kadar büyüyüp değişirken Gülsüm ve Koray'ın çocukları hala aynı ebatta.
 
2) Emir, önce alevlerin arasına girerek mahsur kalan bebeği kurtardı, ardından evine gitti bu sırada kocasından dayak yiyen kadını kurtardı... Ertesi gün dışarı çıktı ve çatışmanın ortasında kaldı... Bu kadar süper kahramanlığın fazla olduğunu düşünüyorum.
 
3) Dizide Mehmet yok,Seher var... Zehra yok, Rıza var... Gülsüm yok, Koray ve oğlu var...
 
4) Feriha'nın babasının köyden İstanbul'a okuması için getirdiği kız, bakışları duruşu, konuşması, yürüyüşü ile sanki yıllardır İstanbul'daymış gibi.Seçilen oyuncu köylü kızı imajını hiç mi hiç uymamış.
 
5) Dün akşamki bölümde; Koray, evine gitmek için taksiye bindi. Aynı anda, aynı taksiye bir kız da bindi ve yola aynı taksiyle devam etmeye karar verdiler. Koray taksiden inerken anahtarını düşürdü. Ve kız Koray'ın evine giderek anahtarı verdi böylece tanıştılar...
 
Aynı senaryo Emir cephesinde de gelişti, Emir Feriha'nın hatırası olan küpeyi düşürdü. Yolu tesadüfen Emir'le kesişen polis kız küpeyi buldu ve Emir'in evine götürdü ve ikili tanışmış oldu...
Bu ve bunun gibi nice dataylar sayabiliriz. 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin