resim yok
10 Kasım 2011 - 00:00

 

Müzikten tiyatroya sanatın pek çok dalında önemli çalışmaları olan Esin Afşar, yoğun bakımda lösemi ve zatürre tedavisi görüyor. Ünlü sanatçının oğlu Aydın Can Aral, Esin Afşar’ın durumunun ciddi olduğunu söyledi
 
Müzikten edebiyata, tiyatrodan sinemaya sanatın pek çok dalında önemli çalışmalara imza atan Esin Afşar, yoğun bakımda. Çağlayan Florence Nightingale Hastanesi’nde yatan ve önceki gün yoğun bakıma alınan Afşar, lösemi ve zatürre tedavisi görüyor.
Sanatçının oğlu Aydın Can Aral, Afşar’ın bir süredir kan rahatsızlığı yaşadığını belirterek şu açıklamayı yaptı: “Kan rahatsızlığı günlük hayatını etkilemiyordu. Fakat bu hastalık ilerleyerek lösemiye dönüştü. Ekim başında kendisine lösemi teşhisi konuldu. 22 Ekim’de de hastaneye yatırdık.”
 
Kan ihtiyacı doğabilir
Aydın Can Aral, 67 yaşındaki sanatçının durumunun kritik olduğunu söyledi. Birkaç gündür sosyal medya üzerinden Esin Afşar için B Rh+ kana ihtiyaç olduğu yönünde çağrı yapılıyordu. Aral, kan ihtiyacıyla ilgili olarak da “Sosyal medyadan yapılan çağrı üzerine birkaç günlük kan ihtiyacı tamamlandı. Ama durumu ciddi ve tekrar kan ihtiyacı doğabilir” dedi. Esin Afşar için kan vermek isteyenlerin Çağlayan Florence Nightingale Hastanesi Kan Merkezi’ne başvurabileceği belirtildi.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin