Ahmet Kural açık kapı bıraktı!

Oyuncu Ahmet Kural, "Efsane" filminin basın toplantısında Murat Cemcir ile küslükleri hakkında bir kez daha açıklama yaptı. Ahmet Kural küslüğün nedenini belirtmezken söyledikleriyle barışmak için bir adım attı. İşte Ahmet Kural'dan Murat Cemcir açıklaması...

Berfin Sengil
10 Ocak 2024 - 15:15
Magazin

Ahmet Kural, Cengiz Bozkurt ve Serdar Gökhan'ın başrolünde yer aldığı "Efsane" filminin basın toplantısı gerçekleşti. Filmle ilgili merak edilenlerin cevaplandığı toplantı öncesi Ahmet Kural'a özel hayatıyla ilgili sorular da soruldu.

Barışmak mı İstiyor?

Son günlerde eski dostu olan oyuncu Murat Cemcir ile küslükleri gündem olan Ahmet Kural'a konu hakkında çok sayıda soru yöneltildi. Ahmet Kural küslük konusunda açık bir kapı bırakırken, yüz ifadesi ve sözleriyle de barışmak istediğinin sinyalini verdi.

Kendisi Benim İçin Çok Değerli

Murat Cemcir'in bir daha barışmayacakları yönündeki sözleri ve "Kırgınlık değil, bıkkınlık var" şeklindeki açıklaması sorulan Ahmet Kural şu ifadeleri kullandı:

"Ben bir kere bu konuyla ilgili konuştum. Onun dışında da bir şey söylemek istemiyorum gerçekten. Kendisi benim için çok değerli bir insan. Hepimizin yolu açık olsun. Onu da seviyorum."

İstediğini Söyleyebilir

Ahmet Kural ayrıca Murat Cemcir'in sözleri için, "İstediğini söyleyebilir tabii ki" diye konuştu. Neden ayrıldıklarını ise söylemeyeceklerini belirten Ahmet Kural, basın mensuplarının "Ayrılık sevdaya dahil mi?" şeklindeki esprili ifadelerine, "Dahil" diyerek gülümsedi.

Oyuncu Kural, barışıp barışmayacakları şeklindeki soruya da açık kapı bırakarak, "Tabii, her zaman" karşılığını verdi.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin