Ahmet Kural: Birbirimize kırgınız!

Birlikte rol aldıkları projeler dışında aralarında su sızmayan bir dostluğu olan Ahmet Kural ile Murat Cemcir'in küs olduğu öğrenildi. Kural katıldığı bir programda, "Şu an bir kırgınlık dönemi geçiriyoruz. Arkadaşlık ve dostluklar arasında olur böyle şeyler" dedi.

Berfin Sengil
19 Aralık 2023 - 10:51
Magazin

Oyuncu Ahmet Kural, katıldığı Gökay Kalaycıoğlu'nun programında samimi açıklamalarda bulundu. Kural, rol arkadaşlığının dışında çok yakın dostu olan Murat Cemcir ile aralarının açık olduğunu itiraf etti.

Uzun Bir Süredir Kırgınız

Ahmet Kural, Murat Cemcir ile küs olup olmadığı sorusu yöneltilince şu yanıtı verdi:

"Birbirimize uzun bir süredir kırgınız. Niyesi de yok. Niyesinin her zaman bizde kalmasını isteriz. Birlikte çok güzel başarılara imza attık. Onun emeği bende çoktur, benim de emeğim onda çoktur. Şu an bir kırgınlık dönemi geçiriyoruz. Arkadaşlık ve dostluklar arasında olur böyle şeyler."

Davetiye İddiası Doğru Değil

Düğün davetiyesini mesajla iletmesinden dolayı Murat Cemcir'in kendisine küstüğü iddialarıyla ilgili ise Kural, "Konuşmadığımız için davetiyeyi mesajla gönderdim. O da cevap yazmadı. Kırılmış bana" dedi.

Düşman Olacak İnsanlar Değiliz

Yola beraber çıktıkları için şimdiki durumlarından üzüntü duyduğunu belirten Ahmet Kural, "Bir anda küsüp gitmek kolay değildir. Hiç kimse nankörlük yapmasın. Bizler başarılı, iyi insanlardık. Maalesef şu an birbirimize kırgınız. Günün birinde barışılır, konuşulur. Biz düşman olacak insanlar değiliz” ifadelerini kullandı.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin