Ahu Yağtu ve Didem Soydan'ın açıklamaları şaşırttı!

Ahu Yağtu, Forum Fashion Week kapsamında yaptığı workshop öncesi gazetecilerin sorularını yanıtladı.

resim yok
01 Ekim 2013 - 15:51
Magazin

Ahu Yağtu, Forum Fashion Week kapsamında yaptığı workshop öncesi gazetecilerin sorularını yanıtladı.

Çok yakında ihracat yapacağını ve yurt dışına açılacağını vurgulayan Ahu Yağtu, kendisine ”Cem Yılmaz bu konuda size destek oluyor mu?” şeklinde bir soru yönelten muhabire ise:

 

''Özel hayat girmiyoruz” sözleri ile karşılık vererek röportaj esnasında buz gibi bir hava estirdi.

 

DİDEM SOYDAN: TERKOS PASAJI’NDAN GİYİNİYORUM

Öte yandan Workshop’ta podyuma çıkan Didem Soydan tişörtünün çok güzel olduğunu söyleyen muhabirlere:

''Terkos Pasajı’ndan giyiniyorum. Fiyatı 5 tl. isterseniz size de alayım.'' şeklinde karşılık vererek röportajdaki gergin havanın dağılmasına yardımcı oldu.

Röportajın ardından workshopa geçen Ahu Yağtu, kendi markası olan AUVİNTAGE’den hazırlamış olduğu 1920′lerden 1990′lara kadar uzanan vintage koleksiyonlar ve bu yöndeki moda akımı hakkında bilgiler verdi.

 

BİR GARİP VINTAGE DEFİLESİ

Didem Soydan’ın da manken olarak mini bir defile ile renklendirdiği workshopun en dikkat çekici özelliği ise yaş ortalaması oldu.

İzleyiciler arasında çocukların yoğunlukta olduğu dikkatlerden kaçmazken, bunlardan kimi dondurmasını yedi, kimisi şaşkın bakışlarla ebeveylerinin yanında oturup ne olup bittiğini anlamaya çalıştı.

İzleyenler arasındaki yaşlı bir teyze ise Ahu Yağtu’yu defile boyunca küçük torununun cep telefonu ile fotoğrafladı.

Program sonunda gazetecilerin ”Ahu Yağtu’yu çok seviyorsunuz anlaşılan” sözlerine ”yok ben değil gelinim tembih etti. Onun için çekiyorum.” şeklinde karşılık verdi.[reklam]

YAĞTU'NUN KARİYERİ

1978 yılında İzmir'de doğdu. Çocukluğu Karşıyaka'da geçti. Anne babası o küçükken ayrıldı. Kafasına koyduğunu yapan, yaptığının da arkasında durduğunu her fırsatta dile getiren bir genç kızdı. Hayatta her şeye erken başladı. Daha 15’inde mankenliğe başladı. 34 bedendi ve zayıflığı yüzünden giydiği hiçbir kıyafet üzerinde durmuyordu. Disiplini ve çalışkanlığı sayesinde kısa sürede en aranılan isimler arasına girmeyi başardı. Sanat okulundan mezun oldu. İstanbul’a yerleşti. Defileden defileye koşturdu.

20 yaşına geldiğinde artık modellikte istediği noktaya ulaştığına karar verip oyunculuğa adım attı. ‘90-60-90’, ‘Kampüsistan’ isimli dizilerde oynamaya başladı. 22 yaşında kendisinden 17 yaş büyük avukat Doğan Akçura’yla hayatını birleştirdi. Bu evlilik 5 yıl sürdü. Evliliği bittikten sonra hayatına yeni bir pencere daha açıp moda editörlüğüne ve stil danışmanlığına başladı.

Oyunculuk kariyerine de Kavak Yelleri, Aşk ve Ceza gibi çok izlenen dizilerle devam etti. BBG gibi yarışmalarda sunuculuk yaptı. Bir yandan da “Her kıyafet ikinci bir şansı hak eder” düşüncesiyle açtığı Second Chance isimli mağazasının işleri için koşturdu. 2011 Mart ayında Cem Yılmaz'la yolları kesişti.

 

 

AHU YAĞTU SETLERE DÖNÜYOR! İŞTE DETAYLAR!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin