resim yok
01 Nisan 2012 - 00:00

 

Cem Yılmaz-Ahu Yağtu çifti, aileleri ve dostlarıyla bir araya gelerek düğün telaşı sonrası ilk kez kafa dağıttı. Keyifli geçen yemek sonrasında Yılmaz, soruları yanıtsız bırakarak ‘sus’ işareti yaptı
* Rumeli Hisarı’ndaki İskele Balık’ta annesi, babası, kız kardeşi, eniştesi Tolga Çevik ve Ozan Güven’in de aralarında olduğu kalabalık bir grupla yemekteydi Cem Yılmaz-Ahu Yağtu çifti 
* Karı-koca balayı için Dubai’ye gitmişti, Cem Yılmaz da döner dönmez gösterilerine kaldığı yerden devam ederek yoğun bir iş temposu içine girmişti. 
* Yılmaz, önceki akşam ailesi ve dostlarıyla buluşarak yorgunluk ve stresini attı. 
* Grup, mekandan sessiz sedasız ayrıldı. Ozan Güven’den hemen sonra dışarı çıkan Cem Yılmaz’la Ahu Yağtu, soruları yanıtsız bıraktı. Bu sırada komedyenin ‘sus’ işareti yapması dikkat çekti.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin