Alan Thicke hayatını kaybetti

ABC'nin Growing Pains dizisinde Dr. Jason Seaver olarak tanınan Alan Thicke hayata gözlerini yumdu.

Berfu Özlen
14 Aralık 2016 - 10:39
Magazin

TMZ'nin haberine göre Growing Pains oyuncusu Alan Thicke Salı akşamı oğluyla hockey oynarken kalp krizi geçirerek hastaneye kaldırıldı. St. Joseph's Medical Center hastanesinde 69 yaşında hayatını kaybetti.

Thicke'in Growing Pains'den önceki televizyon kariyerindeki en önemli basamaklardan biri The Love Boat idi. Growing Pains ile Altın Küre adaylığı kazanan Thicke daha sonra NBC'nin sitcom'u Hope & Gloria'da rol aldı. Ayrıca Married with Children'ın bir çok bölümünde de izleme şansı yaşadığmız Thicke, Baywatch spin-off'u Son of the Beach, The Bold and the Beautiful ve en sonunda da Robin'in babası olarak rol aldığı How I Met Your Mother setinde çalıştı.

Yakın zamanda Scream Queens, This is Us, Grandfathered ve Fuller House ile ekranlara gelen oyuncu TV sunuculuğu da yapmıştı.

 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin