resim yok
15 Aralık 2011 - 00:00

 

Burak Hakkı, boşanma davası açan eşi Sema Şimşek’in ihanet iddiasına yanıt verdi.
Burak Hakkı, ihanet iddiasıyla boşanma davası açan 10 yıllık eşi Sema Şimşek Hakkı'nın, tazminat almak için yalan söylediğini öne sürdü: “İki yıl önce anlaşarak boşanalım istedim. Olmadı, anlaşmaya yanaşmadı. Şimdi kendisini aldattığımı söylüyor. Böyle bir şey varsa kanıtlasın. Eşimi hiçbir zaman aldatmadım. Öyle bir yalan söylüyor ki, gerçek olmadığını kendisi de biliyor. Beni yapmadığım bir şeyle suçlayıp, sonra da isteklerini sıralıyor.” 
 
İki hafta önce Üsküdar 2. Aile Mahkemesi’nde boşanma davası açan Şimşek, hem 4 yaşındaki oğulları Rüzgar’ın velayetini hem de 400 bin TL manevi, 150 bin TL maddi tazminat istedi. Şimşek ayrıca oğluyla kendisi için 4 bin 500 TL nafaka, 60 bin euro değerinde cip ve Rüzgar’ın eğitim masraflarının karşılanmasını talep etti. 
 
Aynı evdeyiz konuşmuyoruz
 
Burak Hakkı, Sema Şimşek’le evlerini ayırmadıklarını söyledi: “Şu anda aynı evde kalıyoruz ama konuşmuyoruz. Bir çocuğumuz var, onu üzmek istemiyoruz.”

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin