resim yok
19 Mart 2013 - 00:00

Sevilen dizinin yeni yayın günü ve saati...

 

Fox TV'de Pazar akşamları 19.45'de ekranlara gelen, baş rollerinde Hakan Yılmaz, Nur Erkul gibi isimlerin bulunduğu Ali Ayşe'yi Seviyor dizisi gün değiştirdi. Dizi artık Perşembe akşamları ekranlara gelecek.

Ali Ayşe'yi Seviyor yeni bölümüyle Perşembe akşamı 20.45'de Fox TV'de!

Dizinin yerine ise Fox TV'nin yeni dizisi Karagül yayınlanacak.

Yapımcılığını NTC Medya, Mehmet Yiğit Alp’in, üstlendiği Fox’un dizisi “Ali Ayşe’yi Seviyor”un başrollerinde  Hakan Yılmaz, Salih Kalyon, Nur Erkul ve Sennur Nogaylar’ın yanı sıra Erdem Baş, Gülhan Tekin, Gökçe Özyol, Suat Sungur, Kerem Kupacı, Bihter Dinçel, Kayhan Yıldızoğlu yer alıyor.

 

 

Keyifli iki aşk hikayesi, eğlenceli bir mahalle...

Aşk bulunmuştur ama önünde engeller vardır. Aynı dükkanı paylaşan usta, kalfa, aynı evde yaşayan baba, oğul, şimdi de aynı anda aşık olmuştur. Hem de biri anasına, biri kızına.

Hemen kavuşmak öyle mümkün değildir. Engeller vardır. Ve her engel bizi daha çok aşka bağlar, daha çok eğlenceye sürükler.

Kız istemeler, evlilikler, düğünler, gelinlikler, damatlıklar, gelenekler, kınalar, sağdıçlar, enişteler, kayınçolar, görümceler, adetler ve aşklar... Bitmeyen bir curcuna.
 

Ali Ayşe'yi Seviyor - Özel klip (Ali Kınık) izlemek için tıklayın

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin