resim yok
20 Nisan 2011 - 00:00

Unutulmaz'ın fanatikleri işi Telli Baba'ya kadar götürdü. İşin büyüsü bozulmasın diye finali yazmayacağım ama  Eda ve Harun'un kaderinin, fanların istekleriyle  büyük ölçüde örtüştüğünü söyleyebilirim.

 

Antalya Etiler Mahallesi Evliya Çelebi Caddesi üzerindeki üst geçidin yürüyen merdivenleri uzun süredir çalışmayınca Muhtar Mehmet Öztürk, almış fahri imam Ramazan Şencan’ı üst geçidin başında başlamışlar duaya, “Allahım yürüsün artık şu merdiven” diye.
 
Atv’de ekrana gelen 'Unutulmaz' dizisinin fanatikleri de İstanbul’daTelli Baba’ya gidip, tellerini bağlayıp, şöyle bir dilekte bulundu.
 
“Eda ve Harun artık evlensin. Düğünleri bir kırda ya da Suada’da olsun. İki yıldır hayatımızı bu diziye göre ayarladık. O nedenle Eda ile Harun’un mutlu günlerinde biz de olmalıyız yanlarında.”
 
Antalyalıların yürüyen merdiven için yaptıkları duanın tutup tutmayacağını bilemem.
 
Ancak Alice’yi yakından takip edenler bilirler, dizinin finaline dair küçük ipuçları vermiştim birkaç gün önce. Dizinin fanları işi 'Telli Baba'ya kadar götürünce, finale dair biraz daha ip ucu vermek şart oldu.
 
İnsanların yarın öbür gün, “Bak, ‘Telli Baba’ya gidip dua ettiler ve duaları tuttu” dememeleri için yapıyorum bunu.
Çünkü fanları 'Telli Baba'ya gitmeden, yani günler öncesinden anlatmıştı bana yapımcısı Ahmet Bayram, 'Unutulmaz' için nasıl bir son düşündüğünü.
 
İşin büyüsü bozulmasın diye şimdiye kadar yazmadım bunu.
 
Yine de yazmayacağım, ama biraz ipucu vereyim.
 
'Unutulmaz'ın final senaryosuyla, fanlarının 'Telli Baba'dan istediklerinin büyük ölçüde örtüştüğünü söyleyeyim.
 
Yani demem o ki, fanlar 'Telli Baba'ya gitmeden çok önce yazılmış 'Eda'yla 'Harun'un kaderi.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin