'Alın Yazım' bugün başlıyor! İşte dizinin karakterleri!

Kanal D'de bugün 'Alın Yazım' adlı yeni bir dizi başlıyor.

resim yok
01 Eylül 2014 - 10:47
Magazin

Kanal D'de bugün 'Alın Yazım' adlı yeni bir dizi başlıyor.

Yönetmenliğini Canan Evcimen ve Atilla Cengiz'in yaptığı dizi, hafta içi her sabah saat 10.00'da ekrana gelecek.


Büyük bir mirasın tek varisi olduğunu bilmeden yetimhanelerde büyüyen Asya'nın öyküsünü konu alan dizi, seyirciyi ekrana bağlayacak.

 

KARAKTERLERİ TANIYALIM

İşte 'Alın Yazım'ın oyuncuları ve oynadıkları karakterler...

Duygu Keser: Asya Yılmaz

Su gibi güzelliği ve iyi yürekliliği dillere destan olan Asya, zor şartlar altında yetimhanede büyümüştür. Asya çizim yeteneği sayesinde üniversite okumaya hak kazanmış ve yıllardan sonra terk edildiği şehre; İstanbul'a gelmiştir. Hayatı boyunca kimsesizliğin acısını hissetse de buna rağmen güçlü,yardımsever ve hayat dolu olmayı başarmıştır.

Ozan Dağgez: Yiğit Gürel

Gürel ailesinin gözbebeği. Ortakları olduğu hastanenin en gözde cerrahlarından biridir. Yakışıklı, yardımsever, duyarlı herkesin takdirini kazanmış bir adamdır. Ortaklarının kızı Selma ile birlikteliği olan Yiğit, zaman geçtikçe Selma ile birbirlerine uygun olmadıklarını anlamış ve ayrılmıştır.

Yeşim Gül: Aysel Pekin

Yaşına göre oldukça alımlı, bencil bir karaktere sahip olan Aysel, iyi bir semtte modaevi sahibidir. Aysel Asya'nın babasından kalan tüm mal varlığını entrikayla üzerine geçirmiş ve bu sayede zengin olmuştur. Kızı Selma ,Aysel'in hayattaki en zayıf noktasıdır.

Pelin Orhuner: Melek Gürel

Melek,adı gibi tertemiz,içinde hiç kötülük barındırmayan,güzelliği ve zerafetiyle dikkat çeken biridir. Küçüklüğünden beri aşık olduğu Selim'in bir gün onu fark edeceğini umarak içindeki aşkı büyütmüştür.[reklam]

Efecan Erdem: Selim Arıkan

Ablası Aysel sayesinde hastanede üst düzey yönetici olarak çalışan Selim çapkın, yakışıklı, kızlara zaafı olan bir adamdır. Melek'e aşık olmasıyla birlikte dönüşecek, gözü Melek’ten başkasını görmeyecektir.

Mihriban Er: Feraye Gürel

Zengin, hırslı, bencil olan Feraye,Yiğit ve Melek'in annesidir. Yiğit ve Asya'yı ayırmak için elinden gelen kötülüğü Selma ile birlikte Asya'ya yapacaktır.

Kahraman Sivri: Melih Gürel

Yiğit'iin babası, Feraye'nin kocası. İradesi zayıf ve silik bir adam. Yıllar önce yaptığı bir hatanın, yirmi yıl sonra oğluna fatura edileceğinin farkında değil. Çocuklarının hayatlarında bile karısı kadar bir etkisi yok… Kürşat'ın sırrını öğrenince gerçeği açıklasa belki bir çok acı yaşanmayacak… Ama Melih'in ona bile cesareti yok…

 

 

'ALIN YAZIM' TANITIM VİDEOSUNU İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin