Alışverişte objektiflere yakalandılar

Buse Arslan Şensoy, Sibel Aytan, Melisa Döngel, Hande Sarıoğlu ve Eren Süzer gibi ünlü isimler alışveriş turunda objektiflere yansıdı.

Berfin Sengil
15 Mart 2024 - 09:40
Magazin

BUSE ARSLAN ŞENSOY & SİBEL AYTAN

Ekranların başarılı ve güzel oyuncusu Buse Arslan Şensoy, geçtiğimiz gün yakın arkadaşı oyuncu Sibel Aytan ile birlikte Zorlu Alışveriş Merkezi’nde objektiflere yansıdı. Öğlen saatlerinde geldikleri Zorlu AVM’de ilk durağı dünyaca ünlü markaların ve mağazaların bulunduğu meydan katı olan güzel oyuncular, bir süre alışveriş yapıp yeni sezon ürünlerini inceledi. Ramazan ayının ilk günlerini alışverişe ayıran güzel oyuncular, Alışveriş sırasında yanına gelen sevenleriyle hatıra fotoğrafı çektirmeyi ihmal etmedi. Buse Arslan Şensoy ve Sibel Aytan’ın tarzı ve güzelliği ise dikkatlerden kaçmadı.

MELİSA DÖNGEL

Kirli Sepeti dizisinin güzel oyuncusu Melisa Döngel, geçtiğimiz gün İstinyePark’ta görüntülendi. Set arasında alışverişe geldiğini söyleyen Döngel, “Yoğun çalıştığımız için pek fazla vakit bulamıyorum. Böyle set aralarını değerlendiriyorum” dedi.

İstanbul Başakşehir’de Eros isimli kediyi vahşice öldüren İbrahim Keloğlan’ın tutuklanmaması üzerine üzüntüsünü dile getiren ünlü isim, “Benim vicdanım bunu kaldırmıyor. Asla kabul edemiyorum. Böyle canilerin, katillerin aramızda dolaşması çok korkunç” dedi.

HANDE SARIOĞLU & EREN SÜZER

Güzel sunucu Hande Sarıoğlu, sevgilisi Eren Süzer ile birlikte İstinyePark AVM’de objektiflere yansıdı. Oldukça keyifli gözüken ikili, el ele mağazaları dolaştı. Yaklaşık 3 saat AVM’de kalan Sarıoğlu ve Süzer çifti, muhabirlere de poz verip soruları yanıtladı.

Geçtiğimiz günlerde yorumcusu olduğu programda ilahi söyleyen Hande Sarıoğlu, çok güzel tepkiler aldığını söyledi. Sarıoğlu, “Doğaçlama söylediğim ilahiler çok beğenildi. Olumlu yönde çok yorum aldım. Hatta albüm teklifi de aldım ama kabul etmedim” dedi.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin