Alp Kırşan 2. kez baba oluyor!

38 yaşındaki sempatik sunucu geçtiğimiz gün sosyal medya hesabı instagram üzerinden yaptığı paylaşımla ikinci çocuğunu müjdeledi!

Nurşah
27 Haziran 2018 - 15:00
Magazin

Aslı Tandoğan, Azra Akın ve Siren Ertan'dan sonra çocuk sahibi olacak ünlüler kervanına Alp Kırşan da katıldı... Bir süredir ikinci çocuklarını da kucaklarına almayı istediklerini belirten Alp Kırşan instagram hesabı üzerinden hayranlarına müjdeyi verdi...

18-06/27/alp-kirsan-baba.jpg

Alp Kırşan'ın ikinci çocuk heyecanı!

Ünlü sunucu Alp Kırşan, geçtiğimiz gün sosyal medya hesabında geniş ailesi ile olan bir fotoğrafını "Biz bu fotoğrafta 9 kişiyiz" sözleri ile paylaştı ve hamile eşinin müjdesini bu şekilde hayranlarına duyurdu. Takipçilerinden yoğun bir ilgi ve tebrik mesajı alan çift, ikinci çocuklarının cinsiyeti hakkında herhangi bir açıklamada bulunmadı...

18-06/27/alp-kirsan-2-kez-baba-oluyor-1530100066.jpg

2014 senesinde Zeynep Dörtkardeşler ile evlenen Alp Kırşan'ın Efe isminde 2 yaşında bir de oğlu bulunuyor.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin